Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Οσο θα πάρει το Champions League η Παρί, άλλο τόσο θα κερδίσει η ΝΔ τις εκλογές [εικόνες] - iefimerida.gr

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Οσο θα πάρει το Champions League η Παρί, άλλο τόσο θα κερδίσει η ΝΔ τις εκλογές [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή την απίστευτη πρόκριση της Μπαρτσελόνα επί της Παρί Σεν Ζερμέν θέλησε να αστειευτεί προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη μέσω του Twitter.

Ένας φίλαθλος του ποδοσφαίρου χθες ρώτησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο facebook (σε συζήτηση που είχε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας με πολίτες) για την πρόβλεψη του στο Champions League, για το ποια ομάδα εκτιμά πως θα κατακτήσει φέτος το τρόπαιο.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας απάντησε πως ποντάρει στην Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία στο πρώτο ματς στην Γαλλία είχε νικήσει την Μπαρτσελόνα με 4-0, λέγοντας τα εξής: "Ποντάρω στο outsider PSG Paris Saint Germain".

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Οσο θα πάρει το Champions League η Παρί, άλλο τόσο θα κερδίσει η ΝΔ τις εκλογές [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Με αφορμή όμως την τρομερή πρόκριση της Μπαρτσελόνα ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να τρολάρει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κάνοντας το εξής σχόλιο στο twitter: "Τελικά, kmitsotakis η PSG θα κερδίσει το Champions League όσο και η ΝΔ τις επόμενες εκλογές".

Τελικά, @kmitsotakis η PSG θα κερδίσει το Champions League όσο και η ΝΔ τις επόμενες εκλογές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τσίπρας Μητσοτάκης Παρί Champions League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ