Αίτηση διαζυγίου κατέθεσε η Σκάρλετ Γιόχανσον -Προβλέπεται «μάχη» για την κηδεμονία της κόρης της - iefimerida.gr

Αίτηση διαζυγίου κατέθεσε η Σκάρλετ Γιόχανσον -Προβλέπεται «μάχη» για την κηδεμονία της κόρης της

Φωτογραφία: AP/ Lionel Cironneau
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίσημα τέλος στον γάμο της με τον Ρομά Ντοριάκ αποφάσισε να βάλει η Σκάρλετ Γιόχανσον, η οποία κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Και όπως φαίνεται, οι δύο πρώην θα δώσουν μάχη για την κηδεμονία της κόρης τους.

Η Γιόχανσον κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης την Τρίτη, στην οποία αναφέρει ότι ο γάμος της είναι «ανεπανόρθωτα διαλυμένος». Τον Ιανουάριο το ζευγάρι είχε ανακοινώσει πως ακολουθεί χωριστούς δρόμους στη ζωή από το περασμένο καλοκαίρι, χωρίζοντας πριν συμπληρώσει δύο χρόνια έγγαμης ζωής.

Η ηθοποιός στην αίτηση ζητά από κοινού επιμέλεια της κόρης που απέκτησαν οι δυο τους, Ρόουζ, αλλά επιθυμεί να ζήσει μαζί της η μικρή. Ομως, κατά τα φαινόμενα, θα δοθεί μάχη για αυτό. Ο δικηγόρος του Ντοριάκ, Χαλ Μάγερσον, δήλωσε στο Associated Press ότι αιφνιδιάστηκαν από αυτό το αίτημα, γιατί ο πατέρας της Ρόουζ ήταν ο «πρωταρχικός γονέας» της κόρης του ενώ η Γιόχανσον ασχολούνταν με την καριέρα της.

Ο Ντοριάκ σκοπεύει να ζητήσει από το δικαστήριο να πάρει μαζί του το παιδί στην πατρίδα του, τη Γαλλία, όπως είπε ο δικηγόρος του, προσθέτοντας ότι η Γιόχανσον θα μπορεί να βλέπει την κόρη της όποτε θέλει να πάει στο Παρίσι. «Ο κ. Ντοριάκ κουράστηκε να είναι υποχρεωμένος να ζει ο ίδιος και η κόρη του τη ζωή τους με βάση το πρόγραμμα γυρισμάτων της κ. Γιόχανσον», πρόσθεσε ο Μάγερσον.

Απαντώντας σε αυτά τα σχόλια, η ηθοποιός δήλωσε στο Associated Press ότι είναι μία αφοσιωμένη μητέρα που ξέρει ότι μια μέρα η κόρη της θα έχει μεγαλώσει αρκετά ώστε να διαβάζει τα δημοσιεύματα που την αφορούν. «Θα ήθελα να πω μόνο ότι ποτέ δεν θα σχολιάσω τη διάλυση του γάμου μου. Από σεβασμό στις επιθυμίες μου ως γονέα και από σεβασμό για όλες τις εργαζόμενες μητέρες, ζητώ από την άλλη εμπλεκόμενη πλευρά αλλά και τα ΜΜΕ να κάνουν το ίδιο», ανέφερε ακόμη στη δήλωσή της.

Σύμφωνα με την αίτηση διαζυγίου, το ζευγάρι είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο τον Σεπτέμβριο του 2014, αλλά ο Μάγερσον δήλωσε ότι αυτό δεν θίγει το ζήτημα της κηδεμονίας ή οικονομικά ζητήματα που αφορούν την κόρη τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σκάρλετ Γιοχάνσον διαζύγιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ