Ο Τραμπ εκφράζει τον τεράστιο σεβασμό του για τις γυναίκες -Το Twitter του απαντά - iefimerida.gr

Ο Τραμπ εκφράζει τον τεράστιο σεβασμό του για τις γυναίκες -Το Twitter του απαντά

Φωτογραφία: AP Photo/Manuel Balce Ceneta
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε τον «τεράστιο σεβασμό» τους για τις γυναίκες μέσω Twitter, με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας.

«Τρέφω τεράστιο σεβασμό για τις γυναίκες και τους ρόλους που εξυπηρετούν, οι οποίοι είναι ζωτικής σημασίας για την κοινωνία και την οικονομία», έγραψε και πρόσθεσε:

«Ας τιμήσουμε μαζί τον κρίσιμο ρόλο των γυναικών εδώ στην Αμερική και σε ολόκληρο τον κόσμο».

I have tremendous respect for women and the many roles they serve that are vital to the fabric of our society and our economy.

On International Women's Day, join me in honoring the critical role of women here in America & around the world.

Οι χρήστες του Twitter δεν άφησαν ασχολίαστα τα tweets του Αμερικανού προέδρου, ο οποίος έχει δεχθεί σφοδρή κριτική για τα σχόλια του για τις γυναίκες.

«Βέβαια. Τις σέβεσαι ΤΟΣΟ πολύ που θεωρείς ότι είναι αποδεκτό να τις αρπάζεις από τα... επειδή είσαι διάσημος. Είσαι ένα γουρούνι», έγραψε ένας χρήστης, ενώ άλλος σημείωσε:

«Επίσης, είναι ενδιαφέρον πως αναφέρεσαι στις γυναίκες που προσφέρουν. Δεν είναι εδώ για να σου προσφέρουν. Πολλές σιχαίνονται την ίδια σου την ύπαρξη».

«Το γεγονός πως βγαίνεις στο Twitter για να πεις "Ει, πραγματικά σέβομαι τις γυναίκες, ειλικρινά!", είναι απόδειξη πως δεν τις σέβεσαι», είπε άλλος.

«Αυτός ο απεριόριστος σεβασμός προέκυψε όταν πήγαινες κρυφά στα παρασκήνια καλλιστείων για να κάνεις τον ανώμαλο σε ημίγυμνα έφηβα κορίτσια;», έγραψε ένας ακόμη χρήστης του κοινωνικού δικτύου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ