Βρήκαν πέντε λαθρομετανάστες μέσα σε κρύπτη λεωφορείου [εικόνες] - iefimerida.gr

Βρήκαν πέντε λαθρομετανάστες μέσα σε κρύπτη λεωφορείου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνελήφθησαν χθες τις πρωινές ώρες, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων - Έβρου, από ειδικό κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών Αλεξανδρούπολης δύο αλλοδαποί διακινητές, που μετέφεραν σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη λεωφορείου 5 λαθρομετανάστες.
Οι συλληφθέντες είναι υπήκοοι Γεωργίας, ηλικίας 35 και 57 ετών. Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε λεωφορείο όπου επέβαιναν οι δύο αλλοδαποί διακινητές (ο 35χρονος ως οδηγός και ο 57χρονος ως συνοδηγός), εντόπισαν μία ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, στο εσωτερικό του, που έμοιαζε με δεξαμενή καυσίμων. Εντός της κρύπτης, η οποία ανοιγόκλεινε με τηλεχειριστήριο, που κατείχε ο 35χρονος, οι δύο δράστες μετέφεραν παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας πέντε μη νόμιμους μετανάστες.
Σημειώνεται ότι, ο 57χρονος έχει συλληφθεί ξανά στο παρελθόν για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, το λεωφορείο κατασχέθηκε από τις αρχές, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών Αλεξανδρούπολης.

Βρήκαν πέντε λαθρομετανάστες μέσα σε κρύπτη λεωφορείου [εικόνες]  | iefimerida.gr 0
Βρήκαν πέντε λαθρομετανάστες μέσα σε κρύπτη λεωφορείου [εικόνες]  | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ