Αλλάζει ο Ολυμπιακός - Επιστρέφουν στη δράση Καμπιάσο και Μάριν ενόψει Μπεσίκτας - iefimerida.gr

Αλλάζει ο Ολυμπιακός - Επιστρέφουν στη δράση Καμπιάσο και Μάριν ενόψει Μπεσίκτας

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού με την απομάκρυνση του Πάουλο Μπέντο και την ανάληψή της από τον Βασίλη Βούζα, φέρνει αλλαγές και στην 11άδα για το κρίσιμο παιχνίδι με την Μπεσίκτας στο Europa League.

Από την πρώτη προπόνηση, ο υπηρεσιακός τεχνικός του Ολυμπιακού έδειξε τις διαθέσεις του να επαναφέρει στο αρχικό σχήμα, τους ποδοσφαιριστές που είχε κόψει ο Πορτογάλος. Αυτό σημαίνει πως οι Καμπιάσο, Μάριν και Τσόρι Ντομίνγκες αναμένεται να βρουν ξανά θέση στις αρχικές επιλογές.

Ο Τσόρι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη αφού δεν δηλώθηκε τον Ιανούαριο όμως Καμπιάσο και Μάριν θα ξεκινήσουν βασικοί απέναντι στην Μπεσίκτας.

Ο Αργεντινός θα έχει δίπλα του τον Μάρτινς στον άξονα ενώ ο Μάριν θα πάρει τη θέση του τραυματία Σεμπά στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Δύσκολα θα βρεθεί πάντως στην 11άδα κάποιος από τους νεαρούς Έλληνες αν και ο Βούζας είναι δεδομένο πως τους υπολογίζει αφού όλοι τους είχαν περάσει από τα δικά του χέρια στην Κ20 του Ολυμπιακού και γνωρίζει πολύ καλά τις δυνατότητές τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ