Η Αχτσιόγλου επιβεβαιώνει το Bloomberg για πληρωμή εργαζομένων με κουπόνια αντί μισθού - iefimerida.gr

Η Αχτσιόγλου επιβεβαιώνει το Bloomberg για πληρωμή εργαζομένων με κουπόνια αντί μισθού

Φωτογραφία: Intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιβεβαιώσε το ρεπορτάζ του πρακτορείου Bloomberg η υπουργός Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου για πληρωμή εργαζομένων στην Ελλάδα με κουπόνια, αντί μισθού.

Σε δήλωσή της στο ίδιο πρακτορείο, η κα Αχτσιόγλου παραδέχεται ότι υπάρχουν τέτοια αυθαίρετα φαινόμενα. Τονίζει δε ότι για το λόγο αυτό πρέπει να γίνει επαναφορά του πλαισίου συλλογικών διαπραγματεύσεων και συμβάσεων για να προστατευθούν οι εργαζόμενοι.

Η δήλωση Αχτσιόγλου στο Bloomberg:

«Η πραγματικότητα επιβεβαιώνει την αναγκαιότητα της επαναφοράς του πλαισίου των συλλογικών διαπραγματεύσεων και της ύπαρξης ισχυρών συλλογικών συμβάσεων που θα προστατεύσουν τους εργαζόμενους από τέτοια αυθαίρετα φαινόμενα, καθώς οι εργοδότες όλο και πιο συχνά επιχειρούν να εξοικονομήσουν πόρους με αυτόν τον τρόπο.

Όταν υπάρχουν συλλογικές και κλαδικές συμβάσεις, υπάρχει λιγότερη παραβατικότητα και το εργατικό δυναμικό έχει περισσότερα εργαλεία για να αγωνιστεί για τα δικαιώματά του».

Η Αχτσιόγλου επιβεβαιώνει το Bloomberg για πληρωμή εργαζομένων με κουπόνια αντί μισθού | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εφη Αχτσιόγλου Bloomberg κουπόνια πληρωμή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ