Aλεκ Μπάλντουιν: Η καριέρα μου ήταν σε κώμα μέχρι που υποδύθηκα τον Τραμπ [βίντεο] - iefimerida.gr

Aλεκ Μπάλντουιν: Η καριέρα μου ήταν σε κώμα μέχρι που υποδύθηκα τον Τραμπ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ηθοποιός Aλεκ Μπόλντγουιν δήλωσε ότι η μίμηση που κάνει του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στο σόου του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου NBC «Saturday Night Live» αναζωογόνησε τη «νεκρή» καριέρα του στην κωμωδία, μετά τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά «30 Rock» το 2012.

«Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι ήμουν νεκρός» στην κωμωδία, επισήμανε χθες ο Μπόλντγουιν στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το αν νιώθει ότι εισέρχεται σε μια νέα εποχή στον τομέα αυτό της σταδιοδρομίας του.

«Ενδεχομένως βρισκόμουν σε κώμα… τώρα έχω ξυπνήσει από το κώμα και είμαι έτοιμος να κάνω κωμωδία».

Ο ηθοποιός προωθεί την τελευταία του ταινία, την κωμωδία κινουμένων σχεδίων της DreamWorks «The Boss Baby,» που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την 31η Μαρτίου.

Πέρασαν σχεδόν 5 χρόνια από τότε που ο Μπόλντγουιν, 58 ετών, ολοκλήρωσε τη συμμετοχή του στην κωμική τηλεοπτική σειρά του NBC «30 Rock».

Εκτοτε έκανε κάποιες εμφανίσεις σε ορισμένες ταινίες σε δεύτερους ρόλους, ωστόσο είδε τη δημοτικότητά του να αυξάνεται όταν ανέλαβε να υποδυθεί τον Τραμπ στο «Saturday Night Live» (SNL) τον περασμένο Οκτώβριο, ενόψει των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ.

Ο 58χρονος πρωταγωνιστής σχολίασε ότι η καριέρα του στην κωμωδία «είχε πεθάνει» αλλά «εγώ μετενσαρκώθηκα. Ως Τραμπ! Θεέ μου!».

Τα ποσοστά τηλεθέασης του «Saturday Night Live» αυξήθηκαν από τότε που ο Αλεκ Μπόλντγουιν άρχισε να μιμείται τον δισεκατομμυριούχο πολιτικό.

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει ασκήσει κριτική στο σόου του NBC τον Δεκέμβριο, υποστηρίζοντας ότι «σε καμία περίπτωση δεν βλέπεται».

Ερωτηθείς εάν νιώθει ότι το να υποδύεται τον πρόεδρο του στοίχισε στην καριέρα του, ο Μπόλντγουιν είπε ότι ο πρόκληση του ρόλου συνίσταται σε αυτό ακριβώς, «θα χαροποιούσε κάποιους ανθρώπους και θα προσέβαλε κάποιους άλλους».

«Η μεγάλη πλειονότητα της χώρας ψήφισε τον Τραμπ για πρόεδρο και νομίζω ότι πολλοί από αυτούς είναι άνθρωποι που δεν τους αρέσει ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζεται ο Τραμπ, όχι μόνο από το ΄Saturday Night Live΄ αλλά από τον κόσμο της κωμωδίας γενικότερα» τόνισε ο διάσημος ηθοποιός.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ