Vinyl is back: Η γιορτή για το βινύλιο επιστρέφει με αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη [πρόγραμμα]

Το Vinyl is Back, η εκδήλωση για το βινύλιο που έγινε θεσμός, γιορτάζει το 10ο τριήμερό του καλωσορίζοντας την άνοιξη γεμάτο βινύλια και μουσικές εκπλήξεις.

Το ραντεβού είναι για την Παρασκευή 17, Σάββατο 18 και Κυριακή 19 Μαρτίου στο «Μουσείο Αυτοκινήτου» με ελεύθερη είσοδο.

Τα σημαντικότερα συγκροτήματα, οι καλύτεροι djs, κληρώσεις και δώρα, πλειστηριασμοί σπάνιων δίσκων, έκθεση συλλεκτικών πόστερ, όλες οι νέες κυκλοφορίες βινυλίων, δισκογραφικές εκπλήξεις, συμμετοχή γνωστών δισκάδικων, ανεξάρτητων εταιρειών και ιδιωτών, χειροτεχνίες που συναντούν την κουλτούρα της μουσικής και ένας πολύ ιδιαίτερος χώρος που θα συζητηθεί και θα προσελκύσει τους νέους λάτρεις του βινυλίου, αλλά και τους παλιότερους που έχει να τους θυμίσει πολλά φτιαγμένος με πολύ μεράκι, συνθέτουν το 10ο Vinyl Is Back που είναι αφιερωμένο στην μνήμη του Λουκιανού Κηλαηδόνη και θα περιλαμβάνει ένα ειδικό αφιέρωμα και μια συναυλία έκπληξη!

Με το σεβασμό στο πρόσωπο του Λουκιανού θα λάβουν χώρα στο 3ήμερο του Vinyl Is Back εκδηλώσεις όπως προβολές αρχειακού υλικού από θρυλικές συναυλίες του, έκθεση φωτογραφίας, σκίτσων ενώ ετοιμάζεται μια συναυλία με την συμμετοχή γνωστών ερμηνευτών που τραγούδησαν κατά καιρούς μαζί με τον Λουκιανό με την συνοδεία των αυθεντικών μελών της ορχήστρας του.

Την επιμέλεια του προγράμματος της συναυλίας και της ορχήστρας του έχει ο επί σειρά ετών στενός συνεργάτης του Λουκιανού, Ανδρέας Τσεκούρας.
Θα τραγουδήσουν: Μανώλης Μητσιάς, Βαγγέλης Γερμανός, Αγνή, Δώρος Δημοσθένους, Ηρώ Σαϊα, Παντελής Αμπαζής κ.α.
Η ορχήστρα: Ζαφείρης Τσίναλης (ντραμς), Στέλιος Λαδόπουλος ((μπάσο), Ηρακλής Ζάκκας (μπουζούκι), Ανδρέας Τσεκούρας (μπάντζο), Μελέτης Πόγκας (πιάνο, steel guitar, ντόμπρο), Βασίλης Τζαβάρας (πιάνο, κιθάρα).

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Μαρτίου στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Αυτοκινήτου στη 1 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο.

Το Vinyl is Back έκανε μόδα στην Ελλάδα τους δίσκους, όπως τους αποκαλούσαμε τη χρυσή εποχή της μουσικής και υπόσχεται να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό μέχρι την ολική επανάκαμψη του βινυλίου.

Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου: Γ΄ Σεπτεμβρίου 74-78 & Ιουλιανού 33-35 (4ος όροφος), Πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ – Στάση «Βικτώρια» & Μετρό «Ομόνοια»
Παρασκευή 17 Μαρτίου : 5 μ.μ. - 9 μ.μ. Σάββατο 18 Μαρτίου : 11 π.μ. – 9 μ.μ. Κυριακή 19 Μαρτίου : 11 π.μ. – 9 μ.μ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Vinyl is Back Μουσείο αυτοκινήτου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ