Χειρουργός εξηγεί τι πρέπει να έχεις οπωσδήποτε μαζί σου όταν ταξιδεύεις με αεροπλάνο [εικόνα] - iefimerida.gr

Χειρουργός εξηγεί τι πρέπει να έχεις οπωσδήποτε μαζί σου όταν ταξιδεύεις με αεροπλάνο [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κινητό, τάμπλετ, βιβλίο, περιοδικό ή μαξιλαράκι για τον ύπνο! Εσύ ποιο είναι το πρώτο πράγμα που παίρνεις μαζί σου κάθε φορά που ταξιδεύεις με αεροπλάνο;

Οι ερευνητές αποφάνθηκαν και δεν προτείνουν κανένα από τα παραπάνω, καθώς για εκείνους το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να έχεις πάνω σου μέσα σε ένα αεροπλάνο είναι ένα... μπαλάκι του τένις.

Κι όμως ένα μπαλάκι του τένις μπορεί να είναι θαυματουργό για σένα που είσαι αρκετές ώρες στον αέρα.

Ο λόγος είναι κυρίως ιατρικός, καθώς αυτό το στρογγυλό πράσινο μπαλάκι μπορεί να σε απαλλάξει από τις κράμπες στα πόδια, το πιάσιμο σε διάφορα μέρη του σώματος και τους πόνους στη μέση και στις αρθρώσεις.

Χειρουργός εξηγεί τι πρέπει να έχεις οπωσδήποτε μαζί σου όταν ταξιδεύεις με αεροπλάνο [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Πώς;

Ο χειρούργος Αλί Γκοζ από την Ορθοπεδική Κλινική του Λονδίνου αποκάλυψε στην The Daily Star πως θα απαλλαγούμε από τους πόνους λόγω της πολύωρης ακινησίας.

Ο ίδιος , λοιπόν, μας συμβούλεψε να πιέζουμε κάθε φορά λίγο το μπαλάκι του τένις στα σημεία που αισθανόμαστε πόνο. Παρ΄όλο που στην αρχή με την πίεση θα πονέσουμε λίγο παραπάνω, μετά θα είμαστε πιο χαλαροί από πριν. Αυτός, μάλιστα, είναι και ένας έξυπνος τρόπος για να ξεπιαστούμε, χωρίς να ενοχλούμε τον διπλανό μας κάνοντας μεγάλες κινήσεις.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεροπλάνο ειδικοί ΜΠΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΤΕΝΙΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ