Νεαρός Αυστραλός κρατούσε όμηρο επί δύο μήνες και βίαζε την πρώην φίλη του [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Νεαρός Αυστραλός κρατούσε όμηρο επί δύο μήνες και βίαζε την πρώην φίλη του [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι η στιγμή που μία 22χρονη Βρετανή τουρίστρια εισέρχεται σε ένα βενζινάδικο σε μία μικρή επαρχιακή πόλη 550 χιλιόμετρα και πλέον δυτικά της πρωτεύουσας του Κουίνσλαντ, στην Αυστραλία. Η κατάστασή της είναι τόσο τραγική που η ιδιοκτήτρια υποπτέυεται ότι συμβαίνει κάτι.

Όπως προέκυψε στη συνέχεια η κοπέλα κρατούνταν όμηρος επί δύο μήνες από τον πρώην επίσης 22χρονο σύντροφό της, ο οποίος την είχε βιάσει 4 φορές.

Η γυναίκα, η ταυτότητα της οποίας δεν έγινε γνωστή και η οποία οδηγούσε το αυτοκίνητο, είχε εμφανή σημάδια βίας στο πρόσωπό της και έδειχνε αγχωμένη. Στο σταθμό όπου σταμάτησε για βενζίνη γύριζε από εδώ και από εκεί κλαίγοντας και τρέμοντας. Λίγο αργότερα και ενώ βρισκόταν στα ταμεία, ενημέρωσε την ιδιοκτήτρια ότι δεν μπορούσε να πληρώσει για τα καύσιμα.

Η στιγμή που οδήγησε στην αποκάλυψη

Μιλώντας στην Daily Mail, η ιδιοκτήτρια του βενζινάδικου, στέκεται ιδιαίτερα στην κακή κατάσταση στην οποία βρισκόταν η νεαρή. Σύμφωνα με την ιδια αυτο που της τράβηξε την προσοχή ήταν τα μαυρισμένα μάτια της. Για τον λόγο αυτό την ρώτησε αν ήταν ετσι λόγω του πρώην φίλου της με την 22χρονη να απαντά θετικά.

Σύμφωνα με όσα αφηγείται η ιδιοκτήτρια του βενζινάδικου, η νεαρή της εξήγησε ότι δεν μπορούσε να πληρώσει για τα καύσιμα επειδή ο φίλος της είχε το πορτοφόλι της και τις κάρτες της. Τότε εκείνη της εξήγησε ότι αν δεν επικοινωνήσει μαζί του θα αναγκαστεί να καλέσει την αστυνομία. Μετά την προειδοποίηση, η Βρετανή βγήκε από το βενζινάδικο, μπήκε στο αυτοκίνητο και έφυγε.

Η ιδιοκτήτρια του βενζινάδικου αποφάσισε να την ακολουθήσει, ενώ ενημέρωσε και ένα περιπολικό που βρισκόταν στο τέλος του δρόμου. Οι αστυνομικοί ακολούθησαν το SUV της Βρετανίδας τουρίστριας και μέσα σε αυτό βρήκαν κρυμμένο σε μία εσοχή στο πίσω μέρος τον 22χρονο πρώην φίλο της.

Νεαρός Αυστραλός κρατούσε όμηρο επί δύο μήνες και βίαζε την πρώην φίλη του [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Η αστυνομία υποστηρίζει ότι η γυναίκα έπεσε επανειλημμένως θύμα βιασμού από τις 2 Ιανουαρίου ως τις 5 Μαρτίου έπειτα από τη συνάντησή της με τον άνδρα αυτόν μήνες νωρίτερα με τον οποίο είχαν συμφωνήσει να πραγματοποιήσουν μαζί ένα ταξίδι με το αυτοκίνητο. Ωστόσο, σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα κατέληξε να κρατείται από τον 22χρονο παρά την θέλησή της.

Ο νεαρός, η ταυτότητα του οποίου δεν έγινε γνωστή, είναι Αυστραλός. Θα εμφανιστεί την προσεχή Δευτέρα ενώπιον δικαστηρίου και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιασμό, επίθεση και ομηρία.

Φωτογραφίες: Daily Mail

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ