Άγρια καταδίωξη αυτοκινήτου στο κέντρο της Αθήνας - iefimerida.gr

Άγρια καταδίωξη αυτοκινήτου στο κέντρο της Αθήνας

Άγρια καταδίωξη αυτοκινήτου στο κέντρο της Αθήνας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκηνές από αμερικάνικη ταινία εκτυλίχθηκαν το πρωί του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας με αστυνομικούς της άμεσης δράσης και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ να καταδιώκουν ένα μπλε αυτοκίνητο ο οδηγός του οποίου δεν σταμάτησε για έλεγχο.

Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά μετά τις 8 το πρωί. Οι αστυνομικοί στην οδό Πατησίων έκαναν σήμα να σταματήσει στον οδηγό ενός σκούρου μπλέ αυτοκινήτου. Εκείνος όμως πάτησε το γκάζι και επιχείρησε να διαφύγει.

Η καταδίωξη ξεκίνησε και στην συμβολή των οδών Κάνιγγος και Πατησίων ο οδηγός χάνει τον έλεγχο και πέφτει πάνω σε στο στύλο μιας ταμπέλας κυκλοφορίας.

Και ενώ οι αστυνομικοί σταματούν τα περιπολικά και προσπαθούν πεζοί να τον προσεγγίσουν, ο δράστης βάζει όπισθεν πατά το γκάζι και με ελιγμούς καταφέρνει να τους ξεφύγει.

Οι αστυνομικοί καλούν ενισχύσεις και η καταδίωξη συνεχίζεται στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας χωρίς μέχρι στιγμής αποτέλεσμα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ