Eurovision 2017: «This is love», με αυτό το τραγούδι θα διαγωνιστεί η Ελλάδα [βίντεο] - iefimerida.gr

Eurovision 2017: «This is love», με αυτό το τραγούδι θα διαγωνιστεί η Ελλάδα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τραγούδι «This is love» επιλέχθηκε στον ελληνικό τελικό για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 62ο Διαγωνισμό της Eurovision στο Κίεβο.

Το τραγούδι που έγραψε η αδελφή της Demy, Ρώμη Παπαδέα και ο Τζον Μπάλλαρντ επικράτησε από τα ακόμη δύο τραγούδια «When morning come around» και το «Αngels».

A post shared by Demy (@demy_fanclab) on Feb 22, 2017 at 10:00am PST

Ο ελληνικός τελικός παρουσιάστηκε από τη δημοσιογράφο της ΕΡΤ Έλενα Μπουζαλά και τον ηθοποιό Αντώνη Λουδάρο, και το τελικό αποτέλεσμα προέκυψε κατόπιν ψηφοφορίας.

Συγκεκριμένα, το 70% της τελικής απόφασης ήταν από την ψήφους του κοινού και το 30% στην κριτική επιτροπή των ελληνικών κοινοτήτων της ομογένειας.

A post shared by Dimitra Papadea (@demy_official) on Mar 3, 2017 at 1:31pm PST

Επόμενο βήμα είναι ο ημιτελικός της Eurovision, στις 9 Μαΐου, όπου η Demy θα ερμηνεύσει το «This is love» σε σκηνοθεσία Φωκά Ευαγγελινού, διεκδικώντας έτσι την πρόκριση για τον τελικό που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Μαΐου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Eurovision τραγούδι Demy
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ