Θα κέρδιζε νησί επειδή «έσπασε» ρεκόρ, αλλά φορούσε λάθος παπούτσια [βίντεο] - iefimerida.gr

Θα κέρδιζε νησί επειδή «έσπασε» ρεκόρ, αλλά φορούσε λάθος παπούτσια [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας παίκτης του αμερικανικού ποδοσφαίρου έχασε την ευκαιρία να αποκτήσει νησί, επειδή φορούσε τα «λάθος» αθλητικά παπούτσια.

Η Adidas είχε ανακοινώσει ότι θα έκανε δώρο ένα ολόκληρο νησί στον παίκτη που θα έσπαγε το ρεκόρ ταχύτητας στις 40 γιάρδες. Ο Τζον Ρος το πέτυχε στο NFL Compine, την εκδήλωση στην οποία νεαροί παίκτες δείχνουν τις ικανότητές τους σε προπονητές. Ομως, για να γίνει κάτοχος νησιού έπρεπε να φοράει παπούτσια Adidas, αλλά εκείνος έτρεξε με Nike.

Αν και δεν είναι γνωστό πιο νησί έχασε ο Ρος, η Adidas δεν είχε διευκρινίσει ποιο θα χάριζε σε όποιον έκανε ρεκόρ, αλλά η εταιρεία είχε ανακοινώσει ότι η αξία του είναι 1 εκατ. δολάρια και αν ήθελε, θα μπορούσε να δώσει το χρηματικό ποσό- και όχι το νησί- σε όποιον το πετύχαινε.

Ο Ρος κάλυψε τις 40 γιάρδες σε 4.22 δευτερόλεπτα, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ στο NFL που ήταν 4.24 δευτερόλεπτα από το 2008. «Δεν κολυμπάω πολύ καλά. Και δεν έχω βάρκα, οπότε έπρεπε να τρέξω με Nike», είπε ο ίδιος στο ESPN, αστειευόμενος για το νησί που έχασε.

Βέβαια, όπως αναφέρει το BBC, το να τρέξει με παπούτσια Adidas ήταν μία μόνο από τις προϋποθέσεις για να πάρει το έπαθλο. Θα έπρεπε επίσης να υπογράψει συμφωνία με την αθλητική εταιρεία για την επόμενη σεζόν, ενώ ο Ρος υπέγραψε συμβόλαιο με τη Nike λίγο μετά την επίτευξη του ρεκόρ.

The BEST 40 time in #NFLCombine History.

4.22 -- John Ross.

The bar has been raised. https://t.co/ZiwKkuLwi5

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νησί αμερικάνικο ποδόσφαιρο ρεκόρ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ