Βίντεο-ντοκουμέντο: Ο Τραμπ έξαλλος, βρίζει τους συνεργάτες του μέσα στο Οβάλ Γραφείο - iefimerida.gr

Βίντεο-ντοκουμέντο: Ο Τραμπ έξαλλος, βρίζει τους συνεργάτες του μέσα στο Οβάλ Γραφείο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τον πρόεδρο των ΗΠΑ να κατσαδιάζει για τα καλά τους στενούς του συνεργάτες μέσα στο Λευκό Οίκο στο Οβαλ Γραφείο.

Ο καβγάς έγινε την Παρασκευή και τον κατέγραψε η κάμερα του CNN. Σύμφωνα με την Ντέιλι Μέιλ ο Τραμπ επετέθη φραστικά κατά του επικεφαλής στρατηγικής Στιβ Μπάνον, του προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, Ράινς Πρίμπους.

Σε video που προέβαλε το CNN φαίνεται ο Στίβ Μπάνον να μιλά έντονα με κάποιον, ενώ στο πλάνο φαίνονται επίσης η Ιβάνκα Τραμπ και ο σύζυγός της (και σύμβουλος του Τραμπ) Τζάρεντ Κούσνερ αλλά και ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σον Σπάισερ.

Βίντεο-ντοκουμέντο: Ο Τραμπ έξαλλος, βρίζει τους συνεργάτες του μέσα στο Οβάλ Γραφείο | iefimerida.gr 0

Αφορμή για τον άγριο καβγά φέρεται να είναι η αδυναμία του επιτελείου του να χειριστεί επικοινωνιακά τις κρίσεις που ξέσπασαν για το σκάνδαλο με τις επαφές συμβούλων και συνεργατών του με τη Ρωσία προεκλογικά, κάτι που οδήγησε στην παραίτηση του συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας Μάικλ Φιλ. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι είναι το γεγονός ότι ακολούθησε και άλλη αποκάλυψη: Η συνάντηση και του υπουργού Δικαιοσύνης Τζεφ Σέσιονς με τον Ρώσο πρέσβη.

Πηγές του CNN ανέφεραν ότι ο Τραμπ έβριζε σε έξαλλη κατάσταση και πως κανείς δεν είχε δει ξανά τον πρόεδρο τόσο εκνευρισμένο.

Βίντεο-ντοκουμέντο: Ο Τραμπ έξαλλος, βρίζει τους συνεργάτες του μέσα στο Οβάλ Γραφείο | iefimerida.gr 1

Άλλες πηγές δήλωσαν στο Politico ότι ο Τραμπ κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου έκανε τα παράπονά του και σε άλλα μέλη της κυβέρνησή του, αλλά τηλεφωνικά αυτά τη φορά. «Έχει βαρεθεί το να θεωρούν όλοι τη διακυβέρνησή του αποτυχημένη» είπε πρόσωπο που μίλησε μαζί του.

Βίντεο-ντοκουμέντο: Ο Τραμπ έξαλλος, βρίζει τους συνεργάτες του μέσα στο Οβάλ Γραφείο | iefimerida.gr 2

Σύμφωνα με το ABC News, τόσο ο Στιβ Μπάνον όσο και ο Ράινς Πρίμπους προσφέρθηκαν να μην ταξιδέψουν με το προεδρικό αεροπλάνο στη Φλόριντα και αντίθετα να μείνουν στην Ουάσινγκτον, με τον Τραμπ να το δέχεται. Ωστόσο, ο Μπάνον, εθεάθη να μπαίνει στο Air Force One, αλλά από άλλη πόρτα κατά την επιστροφή του προέδρου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ