Η (σχεδόν 9 μηνών) έγκυος που χορεύει το χορό της κοιλιάς και ρίχνει το Ιντερνετ [βίντεο] - iefimerida.gr

Η (σχεδόν 9 μηνών) έγκυος που χορεύει το χορό της κοιλιάς και ρίχνει το Ιντερνετ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λένε, ότι οι Λατίνες μαθαίνουν πρώτα να χορεύουν και μετά να περπατούν!

Απόδειξη αυτού, δεν αποτελεί μόνο η γνωστή τραγουδίστρια Σακίρα, αλλά και η ηθοποιός και χορεύτρια Τζέμα Μαρίν από την Ισπανία, η οποία παρότι είναι έγκυος, δεν σκέφτηκε ποτέ να σταματήσει να λικνίζεται στο ρυθμό της αγαπημένης της μουσικής.

Η 30χρονη βρίσκεται στην 33η εβδομάδα κύησης και οι χορευτικές της ικανότητες έχουν ξετρελάνει τους χρήστες του instagram και τους φίλους της, που τη θαυμάζουν όχι μόνο για την τεχνική της, που είναι αποτέλεσμα σκληρής προπόνησης, αλλά και για το γεγονός ότι εκτελεί όλες τις χορογραφίες με την κοιλιά φουσκωμένη!

Η Μαρίν χόρευε και γυμναζόταν από την πέμπτη κιόλας εβδομάδα της εγκυμοσύνης της, όμως παραδέχεται πως είναι ιδιαίτερα προσεκτική με τις κινήσεις αυτές του χορού σάλσα και μερένγκε διότι κάποιες φορές αισθάνεται πόνο χαμηλά στην κοιλιά.

Στο προφίλ της στο instagram η ίδια δημοσιεύει βίντεο από το σπίτι της και μοιράζεται τις χορογραφίες που κάνει, πάντοτε με τη συνοδεία του συντρόφου της και πατέρα του παιδιού της, Ισραέλ Νταφάς, ο οποίος είναι επαγγελματίας αθλητής του μποξ.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και δείτε βίντεο με τη sexy μαμά να χορεύει το χορό της κοιλιάς στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ έγκυος χορός Λατίνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ