Ξεσπά «πόλεμος» στον Ολυμπιακό - Ο Τσόρι «τα χώνει» στον Μπέντο [εικόνα] - iefimerida.gr

Ξεσπά «πόλεμος» στον Ολυμπιακό - Ο Τσόρι «τα χώνει» στον Μπέντο [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγες ώρες μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ αλλά και τις δηλώσεις του Πάουλο Μπέντο πως έχασε σημαντικούς παίκτες στη μεταγραφική περίοδο, ο Τσόρι Ντομίνγκες ξεσπά μέσω του facebook για τον Πορτογάλο προπονητή.

Ο Τσόρι ανέβασε μια φωτογραφία του από το προπονητικό κέντρο της ομάδας και έγραψε ξεκάθαρα τη γνώμη του, κάνοντας επίθεση στον Πάουλο Μπέντο.

«Σαν αρχηγός αυτής της ομάδας, άκουσα με μεγάλη έκπληξη, τις δηλώσεις του προπονητή μας μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ. Εχουμε σπουδαίους παίκτες, με προσωπικότητα και ομολογώ ότι περίμενα από αυτόν να μας κρατήσει ενωμένους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές όπως έκανε την προηγούμενη εβδομάδα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού. Είναι η ώρα για να αναλάβει τις ευθύνες του για το πόσο κακή είναι η ομάδα μας, να κοιτάξει μέσα στην ομάδα και να μην ψάχνει άλλους για να κατηγορήσει.

Δεν μπορούμε να βάζουμε το «εγώ» πάνω από το καλό της ομάδας, όπως έχει συμβεί κι άλλες φορές αυτή τη χρονιά. Πρέπει να καταλάβεις, να ξέρεις την ιστορία του συλλόγου και να την υπερασπιστείς όπως πρέπει. Προσωπικά, αισθάνομαι πως έχω ζημιωθεί προσωπικά αλλά πίστεψα πως με την σκληρή δουλειά και την υπομονή θα γινόντουσαν καλύτερα τα πράγματα. Ομως δεν ήταν έτσι. Αγαπώ αυτόν τον σύλλογο και πρέπει να πω πως ο Ολυμπιακός είναι πάνω απ' όλους μας. Ο κόσμος του Ολυμπιακού αξίζει πολλά περισσότερα», έγραψε χαρακτηριστικά και το σίγουρο είναι πως το κλίμα στο εσωτερικό του Ολυμπιακού λίγο πριν το ματς με την Μπεσίκτας δεν είναι καθόλου καλό.

Ξεσπά «πόλεμος» στον Ολυμπιακό - Ο Τσόρι «τα χώνει» στον Μπέντο [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ