Survivor: Ο ολυμπιονίκης Μιχάλης Μουρούτσος απάντησε στα υποτιμητικά σχόλια για τη Νάργες - iefimerida.gr

Survivor: Ο ολυμπιονίκης Μιχάλης Μουρούτσος απάντησε στα υποτιμητικά σχόλια για τη Νάργες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγη... κακία έβγαλε στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor η ομάδα των «Μαχητών» προς τη Λάουρα Νάργες και ο σύντροφός της, Μιχάλης Μουρούτσος, φρόντισε μέσω του Facebook να την υπερασπιστεί.

Μετά την ήττα των «Μαχητών» στο τελευταίο αγώνισμα, ο εκνευρισμός ήταν εμφανής.

Κάποιοι από τους παίκτες της ομάδας μάλιστα στάθηκαν στο σώμα της Λάουρα Νάργες και στο γεγονός πως δεν είναι τόσο γυμνασμένη ώστε να δικαιολογείται η ήττα τους.

«Δεν μπορώ να περιμένω τη Λάουρα με τον κώ…ον τον τόσον να κερδίζει εσένα! Αν δεν καταφέρουμε να κερδίσουμε τον Κοκκινάκη και τη Λάουρα Νάργες, μην περιμένετε να κερδίσουμε το Survivor», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κύπριος Μάριος Ιωαννίδης.

Αυτό φαίνεται πως εξόργισε τον σύντροφο της Νάργες και χρυσό ολυμπιονίκη Μιχάλη Μουρούτσο, ο οποίος με ποστάρισμά του στο Facebook θέλησε να υπερασπιστεί την κοπέλα του.

Survivor: Ο ολυμπιονίκης Μιχάλης Μουρούτσος απάντησε στα υποτιμητικά σχόλια για τη Νάργες | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ