Πόρτα-πόρτα ψάχνουν για τον μανιακό δολοφόνο ταξιτζήδων - iefimerida.gr

Πόρτα-πόρτα ψάχνουν για τον μανιακό δολοφόνο ταξιτζήδων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον παραδοσιακό τρόπο της έρευνας πόρτα-πόρτα και δρόμο-δρόμο επιχειρούν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. να λύσουν τους γρίφους γύρω από τον μανιακό δολοφόνο οδηγών ταξί.

Ηδη έχουν λάβει πάνω από 200 καταθέσεις ταξιτζήδων, με 10 εξ αυτών να αξιολογούνται ως σοβαρές. Με βάση αυτές τις μαρτυρίες και τις διαδρομές που ακολούθησαν οι οδηγοί τους έχοντας στο πίσω κάθισμα -πιθανότατα- τον μανιακό δολοφόνο, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. ερευνούν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας σε σημεία απ' όπου πέρασαν και κυρίως από τα σημεία επιβίβασης-αποβίβασης.

Στόχος των ανδρών της Ασφάλειας είναι να συγκεντρώσουν περισσότερα χαρακτηριστικά του μανιακού δολοφόνου, να σχηματίσουν μια καθαρότερη εικόνα για το παρουσιαστικό του και ίσως, αν προκύψουν κοινά στοιχεία στις διαδρομές, να βοηθηθούν ως προς τα σημεία κίνησης του υπόπτου ή τον τόπο διαμονής κ.λπ.

Η διαδρομή θανάτου του 52χρονου

Ο άτυχος 52χρονος ταξιτζής, όπως αποκάλυψε η τηλεόραση του ΑΝΤ1, ξεκίνησε από το σπίτι του, στη Νέα Ιωνία, στις 22:19 το βράδυ της Τετάρτης. Μέσω Πεύκης και Αμαρουσίου, βγήκε στη λεωφόρο Κηφισίας. Λίγο πιο πάνω από το ΚΑΤ, έστριψε δεξιά στο Ζηρίνειο, μετά από μία μικρή στάση, στην οδό Λεβίδου. Εκεί θεωρούν οι αστυνομικοί ότι πιθανότατα επιβίβασε τον δράστη. Μετά από 28 λεπτά από την αναχώρησή του από το σπίτι, στις 22:47, σταμάτησε στην οδό Κοκκιναρά, με το στίγμα του GPS να μεγαλώνει. Εκεί λίγο αργότερα τον βρήκε νεκρό πρώτα ένας οδηγός λεωφορείου που δυσκολευόταν να περάσει το όχημά του από το συγκεκριμένο σημείο του δρόμου.

Από το τραπέζι, ωστόσο, δεν έχει φύγει και το σενάριο ο δράστης να είναι κάποιο άτομο εθισμένο στα video games και για αυτό ερευνούν τυχόν ηλεκτρονικά αποτυπώματα και ψάχνουν και ανάμεσα σε άτομα που παίζουν ιντερνετικά παιχνίδια βίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δολοφονία ταξιτζήδες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ