Πάμε Στοίχημα: Πανίσχυρη η Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές»

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η αγωνιστική δράση σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και το Betarades.gr φροντίζει να σας τροφοδοτεί πάντα με έξυπνες επιλογές. Εντός των συνόρων δεσπόζει το ντέρμπι της Τούμπας, όμως το "καρέ" των σημερινών μας προτάσεων έρχεται από τέσσερις άλλες αναμετρήσεις. Πάμε να μπούμε κατευθείαν "στο ζουμί"!

"Μιλάει" η έδρα

Ξεκινάμε τα σημερινά προγνωστικά πάμε στοίχημα από την Πριμέρα Ντιβισιόν, με το βλέμμα μας να πέφτει στην αναμέτρηση του "Σαν Μαμές". Η Αθλέτικ Μπιλμπάο φιλοξενεί τη Μάλαγα και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά το ατυχές 1-0 μεσοβδόμαδα στο "Σάντσεθ Πιθχουάν". Τεράστια δύναμη παίρνουν οι Βάσκοι από το κοινό τους, παραμένουν αήττητοι στα 12 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος με εννιά νίκες και τρεις ισοπαλίες. Η Μάλαγα, από την πλευρά της, είναι ακόμα... ζαλισμένη από τα απανωτά "χαστούκια" από τις Έιμπαρ (3-0 εκτός) και Μπέτις (1-2) και μετρά μόλις μία νίκη στις τελευταίες 12 αγωνιστικές (1-4-7).

Προγνωστικό: Ο συνδυασμός των εξαιρετικών εντός έδρας επιδόσεων της Αθλέτικ Μπιλμπάο και της πολύ άσχημης εκτός έδρας συγκομιδής της Μάλαγα στο φετινό πρωτάθλημα (αγνοεί το διπλό) μας οδηγούν στον Άσσο σε απόδοση 1.83.

Παίρνει αποτέλεσμα η Μπρέσια

Από τη Β' Ιταλίας έρχεται η δεύτερη επιλογή μας και πιο συγκεκριμένα από το παιχνίδι της Μπρέσια με την Ελλάς Βερόνα. Δεν τα κατάφερε η Μπρέσια την περασμένη Δευτέρα, έφυγε ηττημένη με σκορ 2-0 από την έδρα της Μπάρι. Είχε προηγηθεί το νικηφόρο 4-1 επί της Τσιταντέλα, ενώ η ομάδα μετρά μόνο μία νίκη στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές (1-2-5). Ταυτόχρονα, όμως, "τρέχει" εντός έδρας σερί 6-6-1 στο φετινό πρωτάθλημα. Η Ελλάς Βερόνα προέρχεται από το νικηφόρο 2-0 επί της Τερνάνα, που πήρε τη σκυτάλη από μία ατυχή τετράδα αγώνων (0-2-2). Ήταν, μάλιστα, το πρώτο από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, στο οποίο κατάφερε να σκοράρει.

Προγνωστικό: Καμία εκ των δύο αντιπάλων δεν εμπνέει εμπιστοσύνη τον τελευταίο καιρό. Υπάρχει, όμως, το δεδομένο της μεγαλύτερης αποτελεσματικότητας της Μπρέσια μέσα στο "σπίτι" της, αλλά και το σερί 0-1-5 στις τελευταίες έξι εξόδους πρωταθλήματος της Ελλάς Βερόνα. Πηγαίνουμε με τη Διπλή ευκαιρία του 1Χ σε απόδοση 1.93.

"Ζημιάρης" ο Πλατανιάς

Ερχόμαστε εντός των συνόρων για την αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Πλατανιά. Οι Θρακιώτες πήραν μεσοβδόμαδα μία δικαιότατη νίκη μέσα στην Τούμπα με 0-1, όμως έμειναν εκτός της συνέχειας του Κυπέλλου, λόγω της ήττας από τον ΠΑΟΚ με 1-2 στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα προημιτελικά. Ήταν η δεύτερη σερί καλή εμφάνιση μετά το 1-0 επί του Παναθηναϊκού της περασμένης αγωνιστικής. Σε επίπεδο πρωταθλήματος, βέβαια, το σύνολο του Λουτσέσκου μετρά μόλις μία νίκη στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (1-2-3). Ο Πλατανιάς θέλει να... αφήσει πίσω την ήττα-αποκλεισμό από την ΑΕΚ (3-0 στο ΟΑΚΑ) για τους "8" του Κυπέλλου και να κάνει το 3Χ3 σε επίπεδο Σουπερλίγκ, καθώς έρχεται από τα διαδοχικά τρίποντα επί των Παναιτωλικού (1-2) και Αστέρα Τρίπολης (3-0). Είναι, δε, αήττητος στην τελευταία εξάδα αγώνων πρωταθλήματος, με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες.

Προγνωστικό: Μόλις ένας βαθμός χωρίζει τις δύο ομάδες στον πίνακα, αμφότερες κυνηγούν με αξιώσεις τη συμμετοχή στα πλέι οφ. Θα πάμε με την παράδοση, που θέλει τον Πλατανιά να φεύγει αήττητος από τις τρεις τελευταίες επισκέψεις του στα "Πηγάδια" για το πρωτάθλημα (2-1-0). Χ2 η επιλογή μας σε απόδοση 2.00.

Στήριγμα η Μπρόντμπι

Το "καρέ" των σημερινών μας επιλογών ολοκληρώνεται με πρωτάθλημα Δανίας, όπου θα μας απασχολήσει η συνάντηση της Μπρόντμπι με τη Νόρτζελαντ. Στη 2η θέση του πίνακα συναντάμε τους γηπεδούχους, είναι αήττητοι στα δύο επίσημα παιχνίδια τους στο 2017. Αρχικά πήραν το βαθμό μέσα στο "σπίτι" της πρωτοπόρου Κοπεγχάγης (0-0) και συνέχισαν με το διπλό επί της Σοντερίσκε (1-2). Πολύ πιο κάτω στον πίνακα η Νόρτζελαντ, μετρά συγκομιδή ενός βαθμού μέσα στη νέα χρονιά (ήττα 0-1 από Λίγκμπι, ισοπαλία 1-1 με Κοπεγχάγη).

Προγνωστικό: Σερί 5-1-0 "τρέχει" η Μπρόντμπι στα έξι τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος, είναι σαφέστατα πιο ποιοτική ομάδα από τη Νόρτζελαντ. Οι φιλοξενούμενοι, από την πλευρά τους, αγνοούν το διπλό στις τελευταίες επτά εξόδους για τη λίγκα (0-5-2). Θα ρισκάρουμε εν μέρει, αλλά θα πάμε με το -1 Ασιατικό χάντικαπ για την Μπρόντμπι (απόδοση 1.96).

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στοίχημα εκτιμήσεις αγώνες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ