Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Οι Ενοπλες Δυνάμεις αντιμετωπίζουν με ψυχραιμία τις προκλήσεις -Δεν επιθυμούμε ένταση στην περιοχή - iefimerida.gr

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Οι Ενοπλες Δυνάμεις αντιμετωπίζουν με ψυχραιμία τις προκλήσεις -Δεν επιθυμούμε ένταση στην περιοχή

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Ενοπλες Δυνάμεις αντιμετωπίζουν με σύνεση και ψυχραιμία τις προκλήσεις στην ευτύτερη περιοχή μας, δήλωσε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης.

Χαρακτηρίζοντας την περιοχή μας ως το πιο «θερμό» σημείο του πλανήτη, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν πολλές χώρες- όπως η Λιβύη, η Συρία και η Τουρκία- ο κ. Αποστολάκης τόνισε ότι στόχος είναι να παραμείνει η Ελλάδα πόλος σταθερότητας και ειρήνης.

«Η Ελλάδα δεν επιθυμεί να προκληθεί ένταση στην περιοχή», υπογράμμισε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, σε δηλώσεις του στην ΕΤ1. «Οι Ενοπλες Δυνάμεις αξιοποιούν τις υφιστάμενες δυνατότητές τους λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα, βελτιώνονται και αναδιοργανώνονται με σκοπό το καλύτερο αποτέλεσμα. Παράλληλα με τις δυνατότητες τους λειτουργούν προς όφελος της κοινωνίας», πρόσθεσε.

Ο κ. Αποστολάκης αναφέρθηκε και στη συμβολή των Ενόπλων Δυνάμεων στην αντιμετώπιση του «πολύ σοβαρού» προβλήματος των προσφυγικών ροών, μέσα από τη δημιουργία των δομών φιλοξενίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ