Η LG ανακοινώνει το LG X POWER2 με υψηλής χωρητικότητας μπαταρία σχεδιασμένο για απαιτητικούς χρήστες

Το LG X POWER2, ειδικά σχεδιασμένο για τους χρήστες που αναζητούν μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας και μεγάλη οθόνη όπως οι λάτρεις του multitasking και του gaming, θα παρουσιαστεί στο Mobile World Congress 2017 στη Βαρκελώνη, στην Ισπανία.

Κάθε μοντέλο της σειράς X ενσωματώνει διάφορα αποκλειστικά χαρακτηριστικά που βρίσκονται συνήθως μόνο στα premium smartphones. Τα διαφορετικά μοντέλα προσφέρουν στους χρήστες ένα εύρος εμπειριών και αξιών που ξεπερνούν τις προηγούμενες σειρές της μεσαίας κατηγορίας. Το πρώτο μοντέλο της σειράς X που θα παρουσιαστεί φέτος, το LG X power2 διαθέτει ισχυρή μπαταρία 4,500mAh για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των χρηστών που χρησιμοποιούν εφαρμογές και παιχνίδια που καταναλώνουν μεγάλο μέρος της μπαταρίας δίνοντάς τους την ευκαιρία να απολαύσουν την προβολή περιεχομένου πολυμέσων, όπως βίντεο και ταινίες στο smartphone τους.

Το LG X power2 έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί χωρίς να χρειάζεται φόρτιση για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο. Πλήρως φορτισμένο το LG X power2, μπορεί να αναπαράγει βίντεο για περίπου 15 ώρες, να παρέχει οδηγίες πλοήγησης για περίπου 14 ώρες ή ‘σερφάρισμα’ στο διαδίκτυο για περίπου 18 ώρες1. Το LG X power2 ενσωματώνει τεχνολογία φόρτισης υψηλής ταχύτητας που απαιτείται από το σημερινό πολυάσχολο χρήστη. Η φόρτιση μίας ώρας παρέχει το 50 τοις εκατό από την ενέργεια της μπαταρίας, ενώ η πλήρη φόρτιση απαιτεί περίπου μόνο δύο ώρες, δύο φορές γρηγορότερα από τα περισσότερα τηλέφωνα.

Η λειτουργία ‘Comfort View’ κάνει την ανάγνωση e-books και των web comics πιο άνετη λόγω της μείωσης της ποσότητας του μπλε φωτός που εκπέμπεται από την οθόνη, η οποία έχει αποδειχθεί ότι προκαλεί κόπωση των ματιών.

1. Με βάση εσωτερικά αποτελέσματα προσομοίωσης. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις συνθήκες του δικτύου, το πρότυπο χρήσης και άλλους παράγοντες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ