Γεννηματά: Θα καταθέσουμε τροπολογία για τη στήριξη των τριτέκνων - iefimerida.gr

Γεννηματά: Θα καταθέσουμε τροπολογία για τη στήριξη των τριτέκνων

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη δέσμευση ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα επεξεργαστεί και θα καταθέσει τροπολογία για τη στήριξη των τρίτεκνων οικογενειών ανέλαβε η Φώφη Γεννηματά στη συνάντηση που είχε νωρίς το μεσημέρι με αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Πολυμελών Οικογενειών με τρία τέκνα Ελλάδος (ΟΠΟΤΤΕ).

Πρότεινε τη σύσταση κοινής επιτροπής με επικεφαλής το γραμματέα της ΚΟ Βασίλη Κεγκέρογλου, η οποία θα επεξεργαστεί, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, τα θέματα, τις διατάξεις, τα πεδία πολιτικής και τις κοινωνικές παροχές και θα κατατεθεί στη Βουλή σχετική τροπολογία από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Γεννηματά: Θα καταθέσουμε τροπολογία για τη στήριξη των τριτέκνων  | iefimerida.gr 0

Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολυμελείς οικογένειες με τρία παιδιά, το αίτημα της Ομοσπονδίας για εξομοίωση των τρίτεκνων και πολύτεκνων Οικογενειών, η υιοθέτηση πολιτικών για τη στήριξη της οικογένειας σε μια περίοδο μεγάλης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης και η ουσιαστική αντιμετώπιση του «σοβαρού δημογραφικού προβλήματος στη χώρα μας».

Γεννηματά: Θα καταθέσουμε τροπολογία για τη στήριξη των τριτέκνων  | iefimerida.gr 1
Γεννηματά: Θα καταθέσουμε τροπολογία για τη στήριξη των τριτέκνων  | iefimerida.gr 2

Πηγή Φωτό: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φώφη Γεννηματά τρίτεκνοι συνάντηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ