Ισπανία: Ο Φερνάντο Τόρες πήρε εξιτήριο -«Ευτυχώς ήταν απλά ένας φόβος που πέρασε» - iefimerida.gr

Ισπανία: Ο Φερνάντο Τόρες πήρε εξιτήριο -«Ευτυχώς ήταν απλά ένας φόβος που πέρασε»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια υγείας του Φερνάντο Τόρες.

Ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης τραυματίστηκε σοβαρά το βράδυ (2/3) της Πέμπτης, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης μεταξύ της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μετά από σύγκρουση στον αέρα με τον Άλες Μπερχαντίνιος, έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο κοντινότερο νοσοκομείο.

Το πρωί της Παρασκευής πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως δεν έχει υποστεί κάτι περισσότερο απ' ένα κρανιοεγκεφαλικό τραύμα και έτσι πήρε εξιτήριο.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Όλα είναι εντάξει. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους παίκτες της Ντεπορτίβο και τους φιλάθλους για την αντίδρασή τους. Ευτυχώς, ήταν απλά ένας φόβος που πέρασε. Πλέον, μετράω τις ημέρες για να επιστρέψω στη δράση.

Θυμάμαι μέχρι την στιγμή της σύγκρουσης. Πριν μερικά χρόνια είχα υποστεί παρόμοιο τραυματισμό, αλλά ήταν χειρότερος. Ανέκτησα τις αισθήσεις μου στο ασθενοφόρο και μου εξήγησαν τι ακριβώς είχε συμβεί», είπε κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο.




Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ