Εκκληση Μητσοτάκη στους εργαζόμενους στα Μέσα Μεταφοράς: Σταματήστε τις απεργίες-Τιμωρείτε τους πολίτες - iefimerida.gr

Εκκληση Μητσοτάκη στους εργαζόμενους στα Μέσα Μεταφοράς: Σταματήστε τις απεργίες-Τιμωρείτε τους πολίτες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την παρέμβαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη προκάλεσαν οι απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα μέσα σταθερής τροχιάς.

Ο κ.Μητσοτάκης ζήτησε από τους εργαζόμενους να σταματήσουν τις απεργίες, καθώς- όπως τονίζει- με τον τρόπο αυτό τιμωρούνται οι πολίτες ενώ επεσήμανε ότι είναι αναγκαία η αλλαγή του συνδικαλιστικού νόμου με τον οποίο λαμβάνονται οι σχετικές αποφάσεις.

Στον λογαριασμό του στο twitter ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, σχολιάσε: «Με τις συνεχείς απεργίες των ΜΜΜ, αντί να τιμωρείτε την Κυβέρνηση, τιμωρείτε τους πολίτες που είναι οι μόνοι που δεν φταίνε. Σταματήστε». Και σε δεύτερο σχόλιο του υπογράμμισε:

«Χρειάζεται αλλαγή του συνδικαλιστικού νόμου. Καμία απεργία χωρίς το 50% +1 των εργαζομένων. Να μπει τέλος στην ασυδοσία των συνδικαλιστών.»

Με τις συνεχείς απεργίες των ΜΜΜ, αντί να τιμωρείτε την Κυβέρνηση, τιμωρείτε τους πολίτες που είναι οι μόνοι που δεν φταίνε. Σταματήστε.

Χρειάζεται αλλαγή του συνδικαλιστικού νόμου. Καμία απεργία χωρίς το 50% +1 των εργαζομένων. Να μπει τέλος στην ασυδοσία των συνδικαλιστών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ