Ο καρκίνος απειλεί τη Barbie! - iefimerida.gr

Ο καρκίνος απειλεί τη Barbie!

Barbie
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η περιπέτεια ενός μικρού κοριτσιού από το Όστιν του Τέξας, το οποίο παλεύει με τον καρκίνο, αποτέλεσε τη βάση της πρωτότυπης – και λίγο ανατριχιαστικής – ιδέας ενός γκρουπ να ζητήσει από την εταιρία Mattel να φτιάξει μια σειρά με φαλακρές Barbie.

Η 7χρονη Κέιλι Ράιντερ, έχει χάσει όλα της τα μαλλιά εξαιτίας της χημειοθεραπείας και αισθάνεται άσχημα να κυκλοφορεί με μαντήλι στο κεφάλι, νομίζοντας ότι όλοι την κοιτάνε περίεργα. Η μητέρα της ανέβασε στο Facebook την ιστορία της μικρής, για να την κάνει να νιώσει καλύτερα και να της δείξει ότι δεν είναι η μόνη που παλεύει με την ασθένεια.

Άμεσα άρχισαν να έρχονται στο λογαριασμό της εκατοντάδες μηνύματα υποστήριξης, και κάπως έτσι δημιουργήθηκε μια ομάδα στην δημοφιλή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία μαζεύει υπογραφές ώστε να πείσουν την εταιρία κατασκευής παιχνιδιών Mattel, να φτιάξει μια κούκλα Barbie, η οποία θα πάσχει από καρκίνο και θα ονομάζεται «όμορφη και φαλακρή Barbie» (Beautiful and Bald Barbie).

«Είναι μια θαυμάσια ιδέα. Θα ξεκαθαρίζει στα παιδιά ότι είναι ΟΚ να μην έχεις μαλλιά και πως ακόμα κι έτσι κάποιος μπορεί να παραμείνει όμορφος», δήλωσε η μητέρα της Κέιλι στο τοπικό δίκτυο Four.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ