Ο Μητσοτάκης «τρόλαρε» συνεργάτη του -Μπέρδεψε διάσημο ακαδημαϊκό με τον... Σερ Αλεξ Φέργκιουσον - iefimerida.gr

Ο Μητσοτάκης «τρόλαρε» συνεργάτη του -Μπέρδεψε διάσημο ακαδημαϊκό με τον... Σερ Αλεξ Φέργκιουσον

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα χιουμοριστικό περιστατικό με συνεργάτη του αποκάλυψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση του Ινστιτούτου «Κωνσταντίνος Καραμανλής».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αφού χαιρέτισε την παρουσία του κεντρικού ομιλητή της εκδήλωσης, τον Βρετανό πρώην Καθηγητή του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ και νυν του Πανεπιστημίου Στάνφορντ, Νίαλ Φέργκιουσον έκανε τον... παραλληλισμό με τον σερ Αλεξ Φέργκιουσον, τον διάσημο Σκωτσέζο πρώην προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο κ.Μητσοτάκης ανέφερε χαρακτηριστικά «Πρέπει να παραδεχθώ, ότι ίσως ορισμένοι από όσους βρίσκονται σήμερα μαζί μας να περίμεναν κάτι άλλο… Πριν από μερικές ημέρες, ένας από τους συνεργάτες μου, ήρθε κατενθουσιασμένος προς το μέρος μου και μου είπε: «Πώς τα κατάφερες και έφερες τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον;». Με εξαίρεση τους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νίαλ, σε ευχαριστούμε πολύ που μας τιμάς απόψε με την παρουσία σου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μητσοτάκης Σερ Άλεξ Φέργκιουσον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ