Μητέρα τεσσάρων παιδιών έχτισε μόνη της σπίτι με οδηγίες από το YouTube [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Μητέρα τεσσάρων παιδιών έχτισε μόνη της σπίτι με οδηγίες από το YouTube [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κάρα Μπρούκινγκς από το Aρκάνσας των ΗΠΑ αποτελεί πρότυπο θέλησης. Η ιστορία της κάνει το γύρο του κόσμου και συγκινεί.

Μετά από δύο γάμους με ακατάλληλους άνδρες και ενδοοικογενειακή βία αποφάσισε να μηδενίσει τα κοντέρ της ζωής της και να κάνει μια νέα αρχή. Σε ένα καινούριο, δικό της σπίτι. Τα οικονομικά της καθιστούσαν την αγορά του απαγορευτική. Ετσι, παρακολουθώντας οδηγούς (tutotials) από το YouTube ατέλειωτες ώρες, κατάφερε να χτίσει ένα σπίτι για εκείνη και τα παιδιά της.

Ο ιστότοπος απεδείχθη για εκείνη σωτήριος. Βρήκε χρήσιμα βίντεο που «μίλησαν στην γλώσσα» της και έκαναν τα βήματα για το χτίσιμο μιας κατοικίας από την αρχή, πολύ απλά και κατανοητά. Παίρνοντας δάνειο για την αγορά των κατάλληλων υλικών ξεκίνησε την διαδικασία αφού πρώτα είχε αγοράσει ένα οικόπεδο στο Αρκάνσας (σε ένα προάστιο στο Λιλτ Ροκ). Το κόστος του σπιτιού; 130.000 δολάρια. Το αποτέλεσμα; Απλά εντυπωσιακό!

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ οικογένεια μάνα σπίτι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ