Παραγράφηκε η ποινική δίωξη κατά του «Γέροντα Παστίτσιου» - iefimerida.gr

Παραγράφηκε η ποινική δίωξη κατά του «Γέροντα Παστίτσιου»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακριβά στοίχισε στον Φίλιππο Λοΐζο, η σατιρική περσόνα που επινόησε στα social media και σε blog με τον «Γέροντα Παστίτσιο», αφού πρωτοδίκως, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή για το αδίκημα της εξύβρισης θρησκεύματος κατ’ εξακολούθηση.

Σήμερα, ωστόσο, στο Εφετείο, η ενεργοποίηση του νόμου Παρασκευόπουλου για εξάλειψη του αξιοποίνου σε πράξεις που έχουν πλημμεληματική μορφή και επισύρουν ποινές φυλάκισης μέχρι δύο χρόνια, έβαλαν τέλος στην δικαστική του περιπέτεια, η οποία είχε φθάσει μέχρι τη Βουλή, με τον βουλευτή της ΧΑ Χρήστο Παππά να τον χαρακτηρίζει «υβριστή της Ορθοδοξίας».

Αφορμή για την δίωξη και την καταδίκη του Φ. Λοΐζου, η σελίδα του με τίτλο «Γέροντας Παστίτσιος», και το «τρολάρισμά» του για τα θαύματα του Γέροντα Παΐσιου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γέροντας παστίτσιος καταδικάστηκε
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ