Από τον πολύ βήχα έβγαλε τον καρκίνο – κυριολεκτικά! - iefimerida.gr

Από τον πολύ βήχα έβγαλε τον καρκίνο – κυριολεκτικά!

καρκίνος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντελώς συμπτωματικά, μια 37χρονη γυναίκα, μητέρα έξι παιδιών, έσωσε τη ζωή της, όταν βήχοντας ξερίζωσε καρκινικό όγκο που είχε στο λαιμό της, χωρίς να το γνωρίζει, ο οποίος σύμφωνα με τους γιατρούς δεν θα μπορούσε να αφαιρεθεί με εγχείρηση.

Η Κλερ Όσμπορν (φωτο), η οποία ζει στο Κόβεντρι της Βρετανίας, είχε ενόχληση στο λαιμό και έβηξε επανειλημμένα για να τον καθαρίσει, κρατώντας ένα χαρτομάντιλο μπροστά στο στόμα της, όταν ένιωσε ότι μαζί με τον αέρα βγήκε και κάτι στέρεο από το στόμα της. Έτσι, κοίταξε το χαρτομάντιλο και είδε με έκπληξη ότι εκεί μέσα βρισκόταν ένα μικρό, στρογγυλό κομμάτι σάρκας, μήκους 2 εκατοστών.

Αμέσως το πήγε στο γιατρό της, ο οποίος το εξέτασε και το έδωσε για βιοψία, για να την ενημερώσει λίγες ημέρες αργότερα ότι επρόκειτο για μεταστατικό αδενοκαρκίνωμα, μια επιθετική μορφή καρκίνου του λαιμού και της στοματικής κοιλότητας, η οποία έχει 50% ποσοστό θνησιμότητας και μπορεί να καταπολεμηθεί μόνο με χημειοθεραπεία.

Ανήσυχη η γυναίκα, έκανε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις για να εκτιμηθεί η κατάστασή της, οι οποίες τελικά έδειξαν ότι δεν υπήρχε ίχνος καρκινικών κυττάρων στο σώμα της.

Οι γιατροί πιστεύουν ότι ο όγκος που είχε αναπτυχθεί το πίσω μέρος του λαιμού της κρατιόταν από ένα λεπτό κομμάτι ιστού, το οποίο με το βήχα ξεκόλλησε και τελικά βγήκε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ