Ο Αδωνις ήπιε καφέ σε ελληνικό μαγαζί στο Λονδίνο και το λάτρεψε [εικόνες]

Στο καφέ-εστιατόριο Ergon Deli του Λονδίνου βρέθηκε ο Αδωνις Γεωργιάδης, σε ένα διάλειμμα των δραστηριοτήτων του στη βρετανική πρωτεύουσα.

Το καφέ-μεζεδοπωλείο ανήκει στον Γιώργο και τον Θωμά Δούζη, τα δύο αδέλφια που δημιούργησαν τη φίρμα και έχουν ήδη επιτυχημένα εστιατόρια σε Θεσσαλονίκη, Σκιάθο, Μύκονο, Ρόδο και Αθήνα.

Οι φωτογραφίες που ανέβασε:

Στο Λονδίνο ο κ. Γεωργιάδης είχε συνάντηση στο κοινοβούλιο του Γουέστμινστερ με βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, μέλη των «Συντηρητικών Φίλων της Ελλάδας», με τους οποίος αντάλλαξε απόψεις για την ελληνική οικονομία και το Brexit.

Εδωσε, επίσης, δύο τηλεοπτικές συνεντεύξεις, στα αγγλικά και συγκεκριμένα μίλησε στα δίκτυα CNBC και Sky News, ενώ έδωσε διάλεξη στο London School of Economics.

Γεωργιάδης στο LSE: Ο Τσίπρας σκότωσε το μύθο της Αριστεράς
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ήταν ιδιαίτερα επικριτικός για την νοοτροπία μεγάλης μερίδας του ελληνικού λαού που «πίστεψε σε παραμύθια» και σαν «κακομαθημένο παιδί» δεn θέλησε να δει κατάματα τους λόγους της οικονομικής κρίσης,
Εξαιρετικά καυστικός στις αναφορές του στην κυβέρνηση, και προσωπικά στον Πρωθυπουργό, ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε βέβαιος ότι η επικείμενη πρωθυπουργία του Κυριάκου Μητσοτάκη θα μεταμορφώσει «πραγματικά γρήγορα» την Ελλάδα.

Απευθυνόμενος σε ακροατήριο που απαρτιζόταν κυρίως από φοιτητές και Έλληνες του Λονδίνου, ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε σκωπτικά ότι η πρωθυπουργία του Αλέξη Τσίπρα έχει τουλάχιστον κάνει ένα θετικό για τη χώρα: «σκότωσε το μύθο της Αριστεράς».

Όπως είπε χαρακτηριστικά, στην «τελευταία κομμουνιστική χώρα της Ευρώπης» που οι αριστερές ιδέες είχαν ηγεμονικό ρόλο, μετά από την πρωθυπουργία Τσίπρα πλέον «θα ντρέπεται κανείς να λέει ότι είναι αριστερός, λόγω των ψεμάτων, λόγω της διαφθοράς όπως με τον Καλογρίτσα, λόγω των κακών χαρακτήρων όπως ο Πολάκης».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ