«Έχασα εκατό εκατομμύρια δραχμές σε μία μέρα» - iefimerida.gr

«Έχασα εκατό εκατομμύρια δραχμές σε μία μέρα»

Γιώργος Χειμωνέτος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκατό εκατομμύρια δραχμές δεν είναι και μικρό ποσό, ειδικά για κάποιον ο οποίος δεν είναι πλούσιος. Όταν λοιπόν τα χάσεις μέσα από τα χέρια σου, όπως και να το κάνουμε, μαζί με τα λεφτά χάνεις και την ψυχραιμία σου. Εκτός κι αν είσαι ο Γιώργος Χειμωνέτος.

Μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν», ο πρώην Ολυμπιονίκης αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής, μεταξύ αυτών και ότι από τη μέρα στην άλλη έχασε εκατό εκατομμύρια δραχμές.

Ο διαγωνιζόμενος του «Dancing on ice» παραδέχθηκε πως υπήρξε εποχή που δεν είχε χρήματα: «Δύο φορές. Την πρώτη ήταν όταν αρρώστησε ο πατέρας μου, που πουλήσαμε τα πάντα για να τον σώσουμε. Δεν τα καταφέραμε τελικά και από εκεί που ήμασταν οικονομικά ανεξάρτητοι, βρεθήκαμε χωρίς μία. Δεν είχα χρήματα ούτε να πάω σπουδάσω. Είχα πάει τότε στην Κομοτηνή, έμενα σε μια φοιτητική εστία, δεν είχα κρεβάτι να κοιμηθώ και πήραμε ένα στρώμα. Το ξεπεράσαμε όμως, επέστρεψα στην Αθήνα, ήμουν επίμονος, πάλεψα, αφοσιώθηκα στην ποδηλασία, έφερα κάποιες διακρίσεις, μπήκε και το μόντελινγκ στη ζωή μου και κατάφερα να κάνω κάποια πράγματα», είπε και πρόσθεσε:

«Τη δεύτερη φορά ήμουν ήδη αθλητής κι ένα συμβάν στάθηκε αφορμή για να χάσω εκατό εκατομμύρια δραχμές σε μία μέρα. Επρόκειτο για χρήματα που θα έπαιρνα από χορηγούς και σπόνσορες σε κάποιο διάστημα. Πάλεψα και πάλι πολύ σκληρά, το 2004 βγήκα ολυμπιονίκης και ξαναέστρωσα τη ζωή μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ