Μπαρτσελόνα και Βαλβέρδε πιο κοντά από ποτέ - Η ζωή μετά τον Λουίς Ενρίκε - iefimerida.gr

Μπαρτσελόνα και Βαλβέρδε πιο κοντά από ποτέ - Η ζωή μετά τον Λουίς Ενρίκε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ερνέστο Βαλβέρδε: Το κάλεσμα της Μπαρτσελόνα και το μεγάλο άλμα

Ο Λουίς Ενρίκε δεν έδειξε υπομονή και ανακοίνωσε μετά το τέλος του αγώνα με την Σπόρτινγκ Χιχόν πως αποχωρεί από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα. Αμέσως ξεκίνησε το σαφάρι για τον επόμενο προπονητή!

Το μυαλό όλων και η απλή λογική έτρεξε στον Ερνέστο Βαλβέρδε. Είναι δεδομένο πως ο προπονητής της Αθλέτικ Μπιλμπάο θα δεχθεί καταιγισμό ερωτήσεων μέχρι το τέλος της σεζόν αλλά είναι αμφίβολο αν θα απαντήσει ξεκάθαρα.

Τοποθέτηση ουσιαστική δεν είχε δώσει ούτε τις προηγούμενες δύο φορές, που η Μπαρτσελόνα τον είχε προσεγγίσει. Αν και ήταν κοινό μυστικό πως οι διοικούντες τον σύλλογο, τον θεωρούσαν ιδανικό αντικαταστάτη του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Σύμφωνα με όσα παρουσιάζει ο ισπανικός Τύπος πάντως, ο Βαλβέρδε αυτή τη φορά θα πρέπει να θεωρείται δεδομένα ο επόμενος προπονητής της Μπαρτσελόνα.

Το θέμα όμως είναι αν θα συνεχίσει να προπονεί αστέρες όπως ο Λιονέλ Μέσι, ο Λουίς Σουάρες και ο Νέιμαρ.

Οι Ισπανοί δεν θεωρούν απίθανο, η Μπαρτσελόνα να κάνει μια στροφή στο προϊόν της. Όσο ο Λιονέλ Μέσι δεν θα ανανεώνει με τους Καταλανούς, τόσο θα δίνει τροφή στον αγγλικό αλλά και τον γαλλικό Τύπο να γράφουν για τη μεταγραφή του αιώνα. Την μετακίνηση δηλαδή του Μέσι σε Μάντσεστερ Σίτι ή Παρί Σεν Ζερμέν. Τις δύο ομάδες, οι οποίες αντέχουν οικονομικά να σηκώσουν τέτοιο απόκτημα.

Τα τελευταία χρόνια, οι ακαδημίες της Μπαρτσελόνα δεν έχουν δώσει κάτι καλό, κάτι δυνατό στην πρώτη ομάδα και αυτό είναι το πλέον ανησυχητικό στη Βαρκελώνη. Ο Βαλβέρδε, θεωρείται ικανός να αξιοποιήσει την «Μασία». Αρκεί το καλοκαίρι να πει το πολυπόθητο «ναι». Τόσο για την Μπάρτσα, όσο και για την προσωπική του καριέρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ