Ετσι είναι το να μένεις σε μια σουίτα που κοστίζει 30.000 δολάρια τη βραδιά [βίντεο] - iefimerida.gr

Ετσι είναι το να μένεις σε μια σουίτα που κοστίζει 30.000 δολάρια τη βραδιά [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ναι υπάρχουν ξενοδοχεία όπου η βραδιά μπορεί να κοστίζει 30.000 δολάρια τη νύχτα. Τι όμως μπορεί να προσφέρουν και το κόστος να εκτοξεύεται σε τέτοια ιλιγγιώδη ποσά;

Ο Τζος Γκέιτς του Travel Channel έμεινε στην πολυτελή σουίτα Royal Bridge Suite στο ξενοδοχείο The Atlantis The Palm στο Ντουμπάι, που έχει διανυκτερεύσει η Κιμ Καρντάσιαν, οι 4 πρωταγωνίστριες του Sex and the City και άλλες διασημότητες.

Η σουίτα των σχεδόν 1.000 τ.μ. προσφέρει πανοραμική θέα σε όλο το Ντουμπάι, έχει τρεις τεράστιες κρεβατοκάμαρες με αντίστοιχα κρεβάτια, τραπεζαρίες και σαλόνια απόλυτης χλιδής. Τα ζωγραφισμένα ταβάνια και οι λεπτομέρειες χρυσού σε διάφορα έπιπλα και σημεία κάνουν τη διαφορά.
Το στοιχείο που κάνει όλο το ξενοδοχείο να διαφέρει και άρα τη σουίτα του, είναι ότι είναι χτισμένο στο κέντρο του μεγαλύτερου τεχνητού νησιού στον κόσμο κάτι που σημαίνει ότι η πανοραμική θέα που έχει, έχει σχεδιαστεί να είναι απλά άψογη.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και δείτε τα βίντεο στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σουίτα Ντουμπάι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ