Euroleague: Στο «Γιαντ Ελιάου» ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μακάμπι - iefimerida.gr

Euroleague: Στο «Γιαντ Ελιάου» ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μακάμπι

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη νίκη που θα τον εδραιώσει στην 4άδα της βαθμολογίας της Euroleague θα ψάξει απόψε ο Ολυμπιακός στο Τελ Αβίβ απέναντι στην Μακάμπι (21:05, Novasports 2) για την 24η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Απέναντι σε μια ομάδα αδιάφορη βαθμολογικά και χτυπήμενη από πολλούς τραυματισμούς, ο Ολυμπιακός θα αναζητήσει απόψε τη νίκη που θα τον φέρει ακόμη πιο κοντά στην είσοδό του στην 4άδα της Euroleague και θα του χαρίσει το πλεονέκτημα στα πλέι-οφ.

Η Μακάμπι τρέχει με ποσοστό 8-15 και φυσικά δεν έχει ελπίδες εισόδου στην 8άδα. Τι και αν κάποτε το «Γιαντ Ελιάου» ήταν απόρθητο φρούριο, φέτος η Μακάμπι δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Οι ερυθρόλευκοι θα αναζητήσουν την 7η εκτός έδρας νίκη τους, παραμένοντας στο κυνήγι της 3ης θέσης αλλά και εδραιώνοντας ουσιαστικά την 4άδα. Ο Βασίλης Σπανούλης εξακολουθεί να απουσιάζει λόγω του προβλήματος στον προσαγωγό ωστόσο τα προβλήματα για την Μακάμπι είναι πάρα πολλά.

Κουίνσι Μίλερ, Τζο Αλεξάντερ, Άντριου Γκάουντλοκ και Ντέιβιν Σμιθ είναι εκτός μάχης ενώ πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί το νέο απόκτημα από την Νίμπουργκ, ο Νταιαμον Σίμπσον.

Διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης, θα είναι ο Ισπανός, Ντάνι Ιερεθουέλο, ο Σλοβένος, Ματέι Μπολτάουζερ και ο Γερμανός, Κλέμενς Φριτζ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μακάμπι Ολυμπιακός τελ αβίβ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ