Γιάννης Μεϊμάρογλου: Ο Κουβέλης θυμίζει τώρα στον Τσίπρα τα χρωστούμενα - iefimerida.gr

Γιάννης Μεϊμάρογλου: Ο Κουβέλης θυμίζει τώρα στον Τσίπρα τα χρωστούμενα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Υπήρξε σαφής πρόταση και περαιτέρω συνεννοήσεις επί της προτάσεως, αλλά τελικά ο Φώτης Κουβέλης χρησιμοποίησε όλη εκείνη την κουβέντα το καλοκαίρι του 2014 για να διαπραγματευθεί, στη συνέχεια, με τον ΣΥΡΙΖΑ».

Ο Γιάννης Μεϊμάρογλου ξεκαθαρίζει, για μια ακόμα φορά, μιλώντας στο iefimerida, τι συνέβη εκείνο το μοιραίο καλοκαίρι. Αλλωστε ήταν ένας από τους τρεις, μαζί με τον Σπύρο Λυκούδη και τον Ανδρέα Παπαδόπουλο που μετείχαν στις συζητήσεις για τον ΠτΔ.

«Και τώρα, βγαίνει και μιλάει γιατί θέλει να θυμίσει στον πρωθυπουργό ότι “Αλέξη κυβερνάς χάρη σε μένα” και πρέπει “να μου το αναγνωρίσεις”. Ξεπέρασε το ζήτημα του Προέδρου της Δημοκρατίας, ξεπέρασε τον πρώτο ανασχηματισμό, ξεπέρασε και τον δεύτερο περιμένοντας πάνω από το τηλέφωνο αλλά υπουργός δεν έγινε, ούτε ήρθε η αναγνώρισε που περίμενε». Και επιμένει: «Δεν ήταν βολιδοσκοπήσεις, ήταν συζητήσεις. Μπορεί να μην υπέγραψαν χαρτιά, να μην υπέγραψαν συμφωνίες, αλλά τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2014 πρόταση από την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου υπήρξε, είναι σαφές». Και προσθέτει: «Αλλά κανείς μας δεν πίστευε ότι θα το πάει μέχρι τέλους για πρόεδρος. Ούτε ο Βενιζέλος το πίστευε. Κανείς δεν περίμενε την κωλοτούμπα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φώτης Κουβέλης Γιάννης Μεϊμάρογλου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ