Μετά τον σάλο, η σύμβουλος του Τραμπ εξηγεί: Γιατί ανέβηκα με τα πόδια στον καναπέ του Οβάλ Γραφείου [εικόνα] - iefimerida.gr

Μετά τον σάλο, η σύμβουλος του Τραμπ εξηγεί: Γιατί ανέβηκα με τα πόδια στον καναπέ του Οβάλ Γραφείου [εικόνα]

Φωτογραφία: AP/ Pablo Martinez Monsivais
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον σάλο που ξέσπασε, όταν κυκλοφόρησε μία φωτογραφία της από το Οβάλ Γραφείο, προσπάθησε να καθησυχάσει η Κελιάν Κόνγουεϊ.

Η σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ φωτογραφήθηκε ανεβασμένη με τα πόδια πάνω στον καναπέ, την ώρα της συνάντησης του Αμερικανού προέδρου με αφροαμερικανούς επικεφαλής κολεγίων και πανεπιστημίων, στο Οβάλ γραφείο.

Πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν το στιγμιότυπο, το οποίο έγινε viral, κάνοντας λόγο για ένδειξη ασέβειας από πλευράς της Κόνγουεϊ. Η ίδια εξήγησε ότι αναγκάστηκε να ανέβει στον καναπέ, προκειμένου να βγάλει την τέλεια φωτογραφία της συνάντησης.

«Μου ζητήθηκε να βγάλω μία φωτογραφία σε ένα κατάμεστο δωμάτιο, με τους εκπροσώπους του Τύπου πίσω μας. Και μου ζητήθηκε να βγάλω λήψη από συγκεκριμένη γωνία και ακριβώς αυτό έκανα», είπε η Κόνγουεϊ στο Φοξ. «Σίγουρα δεν ήθελα να δείξω ασέβεια. Δεν ήθελα να ανεβάσω τα πόδια μου στον καναπέ», συμπλήρωσε.

Μετά τον σάλο, η σύμβουλος του Τραμπ εξηγεί: Γιατί ανέβηκα με τα πόδια στον καναπέ του Οβάλ Γραφείου [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Η σύμβουλος του προέδρου χαρακτήρισε δηλητηριώδη τα σχόλια, προσθέτοντας ότι τα παιδιά της ενοχλήθηκαν από αυτά. «Εχω διαρκή προστασία από τη Μυστική Υπηρεσία γιατί υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να μας βλάψουν και ο κόσμος θα πρέπει να το λάβει πολύ σοβαρά υπόψη αυτό», είπε η Κόνγουεϊ.

Παρόλα αυτά, είδε και μία θετική πλευρά σε όλη αυτή την υπόθεση. Οπως δήλωσε, αν αυτή η φωτογραφία κάνει τους ανθρώπους να δείχνουν μεγαλύτερο σεβασμό για το αξίωμα του προέδρου και τον Τραμπ, τότε το αποτέλεσμα είναι θετικό.

Φωτογραφία: ΑΠΕ/ EPA/Aude Guerrucci

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ