Επιμένει ο Μπέντο - Αφησε πάλι εκτός τους Καμπιάσο, Μάριν και Τσόρι - iefimerida.gr

Επιμένει ο Μπέντο - Αφησε πάλι εκτός τους Καμπιάσο, Μάριν και Τσόρι

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός έχει ένα πρόγραμμα «βουνό» μέσα στις επόμενες εβδομάδες, ωστόσο ο Πάουλο Μπέντο παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει δεν δείχνει διατεθειμένος να επαναφέρει τους παίκτες που δεν υπολογίζει.

Καμπιάσο, Μάριν και Τσόρι έμειναν για ακόμη μια φορά εκτός αποστολής του Ολυμπιακού για τον αγώνα ρεβάνς με τον Ατρόμητο αν και υπήρχε η δυνατότητα να προχωρήσει σε ένα περιορισμένο rotation ενόψει μάλιστα και του ντέρμπι στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ.

Ο Μάρτινς δεν πρόλαβε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και ουσιαστικά τρέχει να προλάβει το πρώτο παιχνίδι με την Μπεσίκτας ενώ ο Βιάνα θα μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:

Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Λεάλι, Μανθάτης, Νικολάου, Παρέδες, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ