Γλύτωσε προσωρινά η μεζονέτα της Δήμητρας στην Εκάλη - iefimerida.gr

Γλύτωσε προσωρινά η μεζονέτα της Δήμητρας στην Εκάλη

βίλα της Εκάλης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναβλήθηκε, λόγω έλλειψης προσφορών ο πλειστηριασμός της μεζονέτας της Δήμητρας Παπανδρέου στην Εκάλη, καθώς η αντικειμενική της αξία (1,2 εκατομμύρια ευρώ) ήταν προφανώς αποτρεπτική για τους υποψήφιους αγοραστές.
Το ακίνητο της οδού Αγράμπελης ένα από τα έξι σπίτια που χρίστηκαν στη θέση του περίφημου «κωλόσπιτου» όπου διέμειναν μετά το γάμο του ο Ανδρέας και η Δήμητρα, βγήκε στο σφυρί στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου, λόγω των χρεών που έχει η χήρα του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ.
Συγκεκριμένα, οφείλει 360.000 ευρώ στη Eurobank, 51.050,4 ευρώ στην Εφορία και 25.943,52 ευρώ στη Χριστιανική Ενωση Νεανίδων από ενοίκια που δεν έχει καταβάλει.
Η μεζονέτα έχει τέσσερις ορόφους. Δύο υπόγεια, το ισόγειο και έναν όροφο πάνω από το ισόγειο. Ολοι οι όροφοι μεταξύ τους επικοινωνούν με εσωτερική σκάλα.
Η διαδικασία θα επαναληφθεί σε 40 ημέρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ