Συνάντηση Τσίπρα - Καζνέβ στην Αθήνα την Παρασκευή - iefimerida.gr

Συνάντηση Τσίπρα - Καζνέβ στην Αθήνα την Παρασκευή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Αθήνα θα βρίσκεται την Παρασκευή 3 Μαρτίου, ο Γάλλος πρωθυπουργός, Μπερνάρ Καζνέβ, ο οποίος θα έχει συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, στο πλαίσιο της «περιοδείας» του σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις, μεταξύ των οποίων οι Βρυξέλλες, το Βερολίνο και το Λονδίνο.

Κατά τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, ο Καζνέβ αναμένεται να απευθύνει μήνυμα αλληλεγγύης και φιλίας της Γαλλίας προς τον ελληνικό λαό και τις αρχές της χώρας, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της γαλλικής πρεσβείας, αλλά και να υπενθυμίσει τη σημασία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το μέλλον των 27. Θα συναντήσει επίσης τους υπεύθυνους των γαλλικών επιχειρήσεων που είναι εγκατεστημένες στην Ελλάδα και θα παρευρεθεί σε συνεδρίαση σχετικά με τις κατευθυντήριες γραμμές για τους αιτούντες άσυλο που θα μετεγκατασταθούν στην Γαλλία τον Μάρτιο.

Ο Γάλλος πρωθυπουργός θα συνοδεύεται από τον Γάλλο υπουργό Οικονομικών Μισέλ Σαπέν και τον υφυπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Χάρλεμ Ντεσίρ.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Αθήνα, ο Γάλλος Πρωθυπουργός θα συναντηθεί επίσης με το προσωπικό του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδας και της Γαλλικής αρχαιολογικής Σχολής Αθηνών καθώς και με τη γαλλική κοινότητα στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τσίπρας Καζνέβ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ