Ανακοινώθηκε το 5ο Ετήσιο Γκαλά του Ecali Club - iefimerida.gr

Ανακοινώθηκε το 5ο Ετήσιο Γκαλά του Ecali Club

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε συνέχεια της τελετής του 4ου επίσημου Γκαλά το 2016, τα Seven Stars Luxury Hospitality and Life style Awards (SSLHLA) ανακοίνωσαν σήμερα την τελετή του 5ου Ετησίου Γκαλά το οποίο θα φιλοξενηθεί στο Ecali Club στην Αθήνα.

Το Ecali Club, γνωστό για το κύρος και την αίγλη του, είναι ένα Members only club στην Εκάλη το οποίο φημίζεται για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχει διαχρονικά στα Μέλη του.

Η τελετή Θα πραγματοποιηθεί στις 23 Σεπτεμβρίου 2017 και θα φιλοξενήσει τους νικητές του Signum Virtutis, στους οποίους θα απονεμηθεί η σφραγίδα αριστείας από τα Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards.

Ο κ. Γιάννης Γεωργακάκης,CEO του Ecali Club, δήλωσε: «Eίμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, για την έναρξη της συνεργασίας με τα Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards και που θα έχουμε την ξεχωριστή τιμή να φιλοξενήσουμε για πρώτη φορά στη χώρα μας την μοναδική αυτή εκδήλωση διεθνών προδιαγραφών. Έχουμε πολυετή γνώση και εμπειρία στη διοργάνωση εκδηλώσεων υψηλών απαιτήσεων καθώς και στην παροχή υπηρεσιών εστίασης σε διακεκριμένο πελατολόγιο. Ανυπομονούμε να υποδεχτούμε τους νικητές από όλο τον κόσμο καθώς επίσης τους εταιρικούς συνεργάτες και τα Μέλη μας στις 23 Σεπτεμβρίου για να τους προσφέρουμε μία θεαματική και αξέχαστη βραδιά».

Ο Khalil El-Mouelhy, Πρόεδρος & Ιδρυτής του SSLHLA δήλωσε τα εξής: Eίμαστε ενθουσιασμένοι που η τελετή του 5ουΕτήσιου Γκαλά πραγματοποιείται στο Ecali Club, το οποίο μας παρέχει το ιδανικό σκηνικό και το απαραίτητο επίπεδο αποκλειστικότητας που οι νικητές μας έχουν συνηθίσει. Είμαστε εξίσου χαρούμενοι που διοργανώνουμε την εκδήλωσή μας στην Ελλάδα, μία χώρα συνώνυμη με την άριστη φιλοξενία, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά.

Η έναρξη των υποψηφιοτήτων για τα Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards του 2017 θα γίνει στις 20 Φεβρουαρίου 2017. Η επίσημη έναρξη της ψηφοφορίας θα γίνει τη Δευτέρα 6 Μαρτίου και η λήξη την 1η Ιουνίου 2017, ημέρα Πέμπτη.

Στα Μέλη του Seven Stars LuxuryHospitality and Lifestyle Awards Luxury Panel συγκαταλέγονται ο Πρίγκιπας Massimiliano della Torre e Tasso, η Πριγκίπισσα Princess Bhargavi Kumari Mewar, η Nathalie, Πριγκίπισσα του Hohenzollern και πολλοί άλλοι.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ EKALI CLUB Εκάλη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ