Απίστευτο: 1.700 ώρες έραβαν το υπέροχο φόρεμα που έβαλε η Εμμα Στόουν στα Οσκαρ [εικόνες] - iefimerida.gr

Απίστευτο: 1.700 ώρες έραβαν το υπέροχο φόρεμα που έβαλε η Εμμα Στόουν στα Οσκαρ [εικόνες]

Φωτογραφία: ΑΠΕ/ EPA
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόλις πάτησε το πόδι της στο κόκκινο χαλί, η Εμμα Στόουν ήταν η «νικήτρια» των Οσκαρ, πριν καν κρατήσει στα χέρια της το αγαλματίδιο που της απονεμήθηκε για τον Α' γυναικείο ρόλο.

Η πρωταγωνίστρια του «La La Land» ήταν κατά γενική ομολογία εκείνη που έκλεψε την παράσταση με την εμφάνισή της στην τελετή απονομής των βραβείων. Κάτι που δικαίωσε τον μεγάλο κόπο που απαιτήθηκε για να φτιαχτεί το φόρεμά της.

Η Στόουν επέλεξε για τη μεγάλη βραδιά χρυσή, κεντημένη, με κρόσσια, Givenchy τουαλέτα, σε ίσια γραμμή, με τα κρόσσια να δίνουν κίνηση στο σύνολο. Και, όπως αποκάλυψε η στιλίστριά της, Πέτρα Φλάνερι, απαιτήθηκαν 1.700 ώρες δουλειάς για τη δημιουργία του! Αν δηλαδή δούλευαν ασταμάτητα, θα το ολοκλήρωναν μετά από περίπου 71 ημέρες!

Απίστευτο: 1.700 ώρες έραβαν το υπέροχο φόρεμα που έβαλε η Εμμα Στόουν στα Οσκαρ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το φόρεμα ήταν το τελευταίο που σχεδίασε ο Ρικάρντο Τίσι πριν αποχωρήσει από τον Givenchy, στις αρχές του μήνα. «Το φόρεμα κεντήθηκε στο χέρι. Χρειάστηκαν πάνω από 1.700 ώρες και μία ομάδα 11 ατόμων από το ατελιέ του οίκου μόδας», είπε η Φλάνερι στο People.

Η Στόουν ενθουσιάστηκε με το φόρεμα από τη στιγμή που είδε το σχέδιο. Αν και αρχικά το φανταζόταν σε ασημί χρώμα, τελικά προτίμησε το χρυσό, γιατί ταίριαζε υπέροχα με το χρώμα των μαλλιών της και την επιδερμίδα της.

Thank you @givenchyofficial Thank you @riccardotisci17 It was an honor working with you on your last Givenchy Haute Couture #Oscar dress. #EmmaStone #17 #Givenchy #LaLaLand #1700hoursinthemaking

A post shared by Petra Flannery (@petraflannery) on Feb 27, 2017 at 3:26pm PST

#EmmaStone Out the Door in #GivenchyHauteCouture...

A post shared by Petra Flannery (@petraflannery) on Feb 26, 2017 at 4:37pm PST

Congratulations to #EmmaStone!!!! I love this beautiful girl!!! The first woman to win an Oscar wearing @givenchyofficial since Audrey Hepburn! #LaLaLand

A post shared by Petra Flannery (@petraflannery) on Feb 26, 2017 at 9:56pm PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Έμμα Στόουν Όσκαρ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ