Τραγωδία στην Ινδία που σοκάρει: Δίδυμα πνίγηκαν μέσα σε πλυντήριο ρούχων

Τραγικό θάνατο βρήκαν δύο δίδυμα αγοράκια στην Ινδία, όταν η μητέρα τους τα βρήκε νεκρά στο πλυντήριο ρούχων.

Ο Νισάντ και ο Νάσκια ήταν μόλις τριών ετών και έπαιζαν μέσα στο σπίτι την ώρα που η μητέρα τους «πετάχτηκε» στο σουπερμάρκετ για λίγα λεπτά. Ωστόσο, μόλις γύρισε εκείνος και ο άνδρας της έψαχναν τα αγοράκια για περισσότερο από μισή ώρα, μέχρι που ο πατέρας τα βρήκε πνιγμένα μέσα στο πλυντήριο.

Σύμφωνα με την κατάθεση της μητέρας σε τοπικά μέσα, η ίδια είχε γεμίσει το πλυντήριο με 12-15 λίτρα νερό όταν συνειδητοποίησε ότι της είχε τελειώσει το απορρυπαντικό, με αποτέλεσμα να αφήσει για λίγο μόνα τους τα δίδυμα, για να πάει να αγοράσει καινούργιο.

Τα μέχρι τώρα στοιχεία αναφέρουν πως τα αγοράκια πρέπει να σκαρφάλωσαν πάνω στη στοίβα με τα άπλυτα που είχε αφήσει η μητέρα δίπλα στο ψηλό πλυντήριο και να έπεσαν μέσα, καθώς προσπαθούσαν να κοιτάξουν στον κάδο. Ήταν, δηλαδή, καθαρά ένα ατύχημα.

«Το δεύτερο παιδί ακολούθησε το πρώτο και έπεσε μαζί του μέσα στον κάδο. Τα παιδιά προσπάθησαν να βγουν, αλλά είχαν σφηνώσει. Λίγο αργότερα ήταν πνιγμένα. Δεν υπήρχε τρόπος να βγουν έξω», δήλωσε ο επίτροπος της Αστυνομίας.

Το ανδρόγυνο έχει και ένα τρίτο παιδί το οποίο ήταν στο σχολείο, ενώ τα σώματα των αδικοχαμένων αγοριών έχουν σταλθεί για αυτοψία για να διευκρινιστεί πως έγινε το ατύχημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ινδία δίδυμα πλυντήριο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ