Οι Γάλλοι κλαίνε: Η Ιζαμπέλ Iπέρ δεν πήρε Οσκαρ! [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι Γάλλοι κλαίνε: Η Ιζαμπέλ Iπέρ δεν πήρε Οσκαρ! [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Γαλλίδα ηθοποιός Ιζαμπέλ Ιπέρ δεν μπόρεσε να κατακτήσει το Οσκαρ για την ταινία της Elle και δεν θα μπορέσει να μπει στο πάνθεον των οσκαρικών Γάλλων ηθοποιών Μαριόν Κοτιγιάρ, Σιμόν Σινιορέ, Ζιλιέτ Μπινός και Ζαν Ντιζαρντέν, γράφει σήμερα ο γαλλικός Τύπος, με μεγάλη απογοήτευση.

«Παρά τα βραβεία που πήρε η Ιπέρ στην ταινία του Paul Verhoeven, δυστυχώς δεν πήρε το Οσκαρ», γράφουν τα γαλλικά ΜΜΕ.
«Υπέκυψε μπροστά στην Εμμα Στόουν και στην ταινία La La Land και δεν πήρε το Οσκαρ καλύτερης ηθοποιού. Η Ιπέρ επαναλάμβανε συνέχεια ότι και μόνο το γεγονός πως ήταν υποψήφια για Οσκαρ την έκανε ευτυχισμένη. Και πράγματι, ήταν μια από τις σταρ που τράβηξαν την προσοχή», γράφουν.
Η Ιζαμπέλ Ιπέρ έφτασε στο κόκκινο χαλί ντυμένη με μια σαμπανί τουαλέτα Αrmani και προκάλεσε την προσοχή των φωτογράφων και τα καλύτερα σχόλια των δημοσιογράφων, αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ. «Εκανε ακόμη και selfie με τον Barry Jenkins, τον σκηνοθέτη του Moonlight, που πήρε το Οσκαρ καλύτερης ταινίας», αναφέρει η γαλλική Figaro.

Οι Γάλλοι κλαίνε: Η Ιζαμπέλ Iπέρ δεν πήρε Οσκαρ! [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Οι Γάλλοι κλαίνε: Η Ιζαμπέλ Iπέρ δεν πήρε Οσκαρ! [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Οι Γάλλοι κλαίνε: Η Ιζαμπέλ Iπέρ δεν πήρε Οσκαρ! [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Μέσα στην αίθουσα Dolby Theater, όπου έγινε η τελετή απονομής των Οσκαρ, η Υπέρ έγινε κέντρο προσοχής ακόμη και του παρουσιαστή της βραδιάς Jimmy Kimmel, ο οποίος την συνεχάρη που μπόρεσε να φτάσει στις ΗΠΑ και να ξεπεράσει τα εμπόδια «των υπηρεσιών μετανάστευσης», όπως είπε, ειρωνικά, ρίχνοντας βέλη στην πολιτική Τραμπ. «Συγχαρητήρια, παρότι κανείς δεν έχει δει την ταινία σου», είπε στην Ιζαμπέλ Υπέρ.
Η ταινία Elle έχει ένα δύσκολο θέμα, αφού αφηγείται τη ζωή μιας γυναίκας που έχει βιαστεί. Αναζητώντας να εκδικηθεί τον βιαστή της, ξεκινάει μαζί του ένα ερωτικό και σοκαριστικό παιχνίδι. Αρκετοί από τους παράγοντες των Οσκαρ δήλωσαν στο Hollywood reporter ότι πραγματικά δεν μπόρεσαν να αντέξουν την ταινία του Verhoeven.

Οι Γάλλοι κλαίνε: Η Ιζαμπέλ Iπέρ δεν πήρε Οσκαρ! [εικόνες] | iefimerida.gr 3


Ωστόσο, παρηγορούνται τα γαλλικά ΜΜΕ, η Ιζαμπέλ Υπέρ δεν διέσχισε τον Ατλαντικό για το τίποτα. Το περασμένο Σάββατο, στις ΗΠΑ, έλαβε ένα έγκριτο βραβείο, το Spirit award καλύτερης ηθοποιού. Πρόκειται για μια «άλλη» τελετή, την οποία αποκαλούν «Τα Οσκαρ του ανεξάρτητου κινηματογράφου», και βραβεύουν τις ταινίες που γυρίζονται με λιγότερα από 20 εκατομμύρια δολάρια.

Η Ιπέρ στο πάρτυ μετά τα Οσκαρ, έλαμψε με την κόκκινη τουαλέτα της Armani Privé:

Οι Γάλλοι κλαίνε: Η Ιζαμπέλ Iπέρ δεν πήρε Οσκαρ! [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Όσκαρ Ιζαμπέλ Υπέρ κλαίνε
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ