Με το βλέμμα στο Κύπελλο - Αγώνες ρεβάνς στα προημιτελικά - iefimerida.gr

Με το βλέμμα στο Κύπελλο - Αγώνες ρεβάνς στα προημιτελικά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εβδομάδα Κυπέλλου ξεκίνησε για την αγωνιστική δράση εντός των συνόρων. Οι επαναληπτικοί αγώνες στην προημιτελική φάση διεξάγονται σε δύο «δόσεις», με το ενδιαφέρον να εστιάζεται σε δύο αναμετρήσεις.

Την Τετάρτη, ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σε έναν αγώνα ρεβάνς, ο οποίος φαντάζει τυπική διαδικασία αφού οι πράσινοι έχουν το υπέρ τους 4-0 από το πρώτο ματς.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στο νέο απόκτημα της ομάδας, τον Σουηδό Γκιγέμο Μολίνς ενώ δεν αποκλείεται να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές του ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα.

Από την πλευρά του ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά την απομάκρυνση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, κάλεσε τους ποδοσφαιριστές σε ανασυγκρότηση προκειμένου να σηκώσουν κεφάλι μετά και τη νέα βαριά ήττα στην Κρήτη από τον Πλατανιά.

Λίγο αργότερα, η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Πλατανιά σε ένα καθοριστικής σημασίας παιχνίδι. Το 0-0 του πρώτου αγώνα στα Χανιά αφήνει κάθε ενδεχόμενο ανοιχτό, με την Ένωση να χρειάζεται νίκη για την πρόκριση ενώ από την πλευρά της η ομάδα του Γιώργου Παράσχου προκρίνεται και με ισοπαλία με γκολ.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Ρόναλντ Βάργκας για την ΑΕΚ, με τον Μανόλο Χιμένεθ να κάνει την έκπληξη αφού ο Βενεζουελάνος επιθετικός ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας το τελευταίο διάστημα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τετάρτης

Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός 17:15 Cosmote Sport 3
ΑΕΚ-Πλατανιάς 19:30 Cosmote Sport 1

Το πρόγραμμα της Πέμπτης
ΠΑΟΚ-Ξάνθη 17:15 Cosmote Sport 3
Ατρόμητος-Ολυμπιακός 19:30 Cosmote Sport 1

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κύπελλο Ελλάδας ρεβανς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ