Συνεργάτες του ΓΑΠ επιμένουν στη διαρχία - iefimerida.gr

Συνεργάτες του ΓΑΠ επιμένουν στη διαρχία

Συνεργάτες του ΓΑΠ επιμένουν στη διαρχία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην σκληρή γραμμή φαίνεται ότι παραμένει ο Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος παρά τις περί του αντιθέτου εισηγήσεις όλων σχεδόν των κορυφαίων στελεχών για εκλογή αρχηγού πριν τις εκλογές, ο ΓΑΠ θα υποστηρίξει εκ νέου αύριο στο πολιτικό συμβούλιο την πρότασή του περί διαρχίας.
«Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έχει αλλάξει την αρχική του άποψη, επιμένει ότι πρέπει να στηριχθεί η κυβέρνηση Παπαδήμου πάση θυσία και όλες οι εσωκομματικές διαδικασίες που αφορούν εκλογή προέδρου να γίνουν μετά τις εκλογές» λένε συνομιλητές του υποστηρίζοντας ότι η πρόταση που κατέθεσε στο πολιτικό συμβούλιο για διαρχία θα περάσει από το Εθνικό Συμβούλιο.
«Είναι υπεύθυνοι άνθρωποι τα μέλη και τα στελέχη του Εθνικού Συμβουλίου λένε συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου».
Σύμφωνα με κάποιους συνεργάτες του ο ΓΑΠ θα επιμείνει στην εκλογή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ μετά την ολοκλήρωση του PSI
Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Παπανδρέου μέχρι αυτή την ώρα, έχει συναντήσεις με συνεργάτες του στο γραφείο του στην Βουλή.
Πριν από λίγο είδε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσή, ενώ αναμένεται να έχει και τηλεφωνικές επικοινωνίες και με άλλα κορυφαία στελέχη

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ