Βγήκε στη σύνταξη και της έκαναν πάρτι-έκπληξη: Συγκινητικές εικόνες στην ομάδα της Μπολόνια [βίντεο] - iefimerida.gr

Βγήκε στη σύνταξη και της έκαναν πάρτι-έκπληξη: Συγκινητικές εικόνες στην ομάδα της Μπολόνια [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα τελευταία 38 χρόνια έχει δει τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει τη φανέλα της Μπολόνια. Εχει φρόντισει χιλιάδες παίκτες. Τώρα, ήρθε η ώρα να βγει στη σύνταξη και η διοίκηση των «ροσομπλού» της ετοίμασε μια τεράστια έκπληξη.

Η Άντζελα μετά από σχεδόν 4 δεκαετίες θα βγει στη σύνταξη, κάτι που σημαίνει πως θα πάψει πλέον να είναι η υπεύθυνη των πλυντηρίων στο προπονητικό κέντρο της Μπολόνια.

Διοίκηση, προσωπικό, τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές, διοργάνωσαν ένα μικρό πάρτι εν αγνοία της ηλικιωμένης γυναίκας, η οποία δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της... βάζοντά το στα πόδια από την αίθουσα.

Τελικά την συγκράτησαν της προσέφεραν απλόχερα ένα ζεστό χειροκρότημα και εν συνεχεία άνοιξε τα δώρα του αποχαιρετισμού, φιλώντας έναν-έναν όλους τους ποδοσφαιριστές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπολόνια Άντζελα ομάδα Ποδόσφαιρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ