Ο νέος Τζέιμς Μποντ στις αίθουσες τέλη 2018 -Σκηνές στο Ντουμπρόβνικ [εικόνες]

Το διάσημο θέρετρο της Κροατίας θα μπορούσε να γίνει το θέατρο μιας από τις σκηνές του επόμενου 007, που θα βγει στις αίθουσες στα τέλη του 2018.

Η 25η αποστολή του Τζέιμς Μποντ θα τον φέρει στις υπέροχες ακτές της Αδριατικής; Είναι πολύ πιθανό, αν κρίνουμε από τα λόγια του δημάρχου του Ντουμπρόβνικ, ο οποίος δήλωσε ότι συνομιλεί με τους παραγωγούς της εταιρείας των ταινιών 007.
Ο δήμαρχος Andro Vlahusic, της μαγευτικής πόλης της Δαλματίας, δεν μπόρεσε να κρύψει την είδηση από τον τοπικό Τύπο:

«Πάντα ονειρευόμουν να ξαναδώ τον Τζέιμς Μποντ στο Ντουμπρόβνικ, είναι ό,τι καλύτερο για τον κινηματογράφο. Συζητάμε αυτή τη στιγμή με την Εon, τους ιστορικούς σκηνοθέτες των ταινιών που εμπνεύστηκε ο Ιαν Φλέμινγκ» δήλωσε.


Ο πράκτορας 007 έχει ήδη γυρίσει σκηνές στο Ντουμπρόβνικ. Ηταν πριν από μισό περίπου αιώνα, το 1963, όταν ο αξέχαστος Σον Κόνερι στην ταινία «From Russia with Love», «Από τη Ρωσία με αγάπη», είχε συλληφθεί στο Ζάγκρεμπ.
Οι αρχές της Κροατίας ελπίζουν τώρα ότι οι σεναριογράφοι του 25ου Τζέημς Μποντ θα προβλέψουν μια πολύ μεγαλύτερη σκηνή στο Ντουμπρόβνικ. Και ονειρεύονται ότι πλάνα της πόλης τους θα φιγουράρουν στο τρέιλερ της ταινίας που ανοίγει παραδοσιακά τον διαφημιστικό κύκλο της σειράς.


Το Ντουμπρόβνικ είναι πραγματικά μια μαγική πόλη. Εκτός από την εκπληκτική ομορφιά των δαλματικών ακτών, οι αρχές της Κροατίας προσφέρουν στην εταιρεία πολλές φορολογικές ελαφρύνσεις για να την προσελκύσουν. Ηδη έχουν προσελκύσει άλλες διάσημες σειρές, όπως τα Games of Thrones, Star Wars και Robin Hood.


Πηγές αναφέρουν ότι ο Ντάνιελ Κρεγκ ονειρεύεται να επιστρέψει στη δράση και είναι πολύ πιθανόν να είναι πάλι αυτός ο ήρωας της νέας ταινίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντουμπρόβνικ Τζέημς Μποντ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ