Η Daily Mail για το φριχτό τροχαίο: «Γιος εκατομμυριούχου έχασε τον έλεγχο της Porsche» [εικόνες και βίντεο]

«Αυτή είναι η τρομακτική στιγμή που τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν σε μία τεράστια έκρηξη όταν ο γιος ενός Έλληνα εκατομμυριούχου έχασε τον έλεγχο της Porsche του και έπεσε σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο».

Με αυτά τα λόγια ξεκινάει το δημοσίευμα της Daily Mail για το φριχτό τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην Εθνική Οδό Αθηνών -Λαμίας στο ύψος της Θήβας. Αναφερόμενη στο βίντεο με το τροχαίο από την κάμερα ασφαλείας που κάνει το γύρο του διαδικτύου η βρετανικη εφημερίδα εξηγεί στην ηλεκτρονικής της έκδοση ότι δείχνει το αυτοκίνητο να «ολισθαίνει με μεγάλη ταχύτητα προς ένα κτίριο κατά μήκος ενός αυτοκινητοδρόμου μεταξύ Αθήνας και Δελφών στην Ελλάδα. Ο οδηγός Γιώργος Βακάκης και ο συνεπιβάτης του σκοτώθηκαν ακαριαία όπως επίσης και μία 33χρονη μητέρα και το παιδί της που ήταν σε ένα Honda Civic παρκαρισμένο δίπλα στο κτίριο».

Σε άλλο σημείο το δημοσίευμα περιγράφει για το βίντεο: «Δείχνει την Porsche του κ. Βακάκη να κινείται με μεγάλη ταχυτητα και με ανεξέλεγκτο τρόπο εκτός του αυτοκινητοδρόμου πριν συντριβεί στο Honda Civic με το πλάι τόσο σκληρά που και τα δύο οχήματα εκτοξεύτηκαν σε ένα κτίριο και εξερράγησαν. Ενας από τους άντρες πετάχτηκε έξω από το όχημα κατά τη συντριβή αλλά υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ ο άλλος πέθανε μέσα στο όχημα».

Σχετικά με τον Γιώργο Βακάκη το δημοσίευμα αναφέρει ότι «ήταν ο γιος του εκατομμυριούχου Απόστολου Βακάκη, του ιδιοκτήτη της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Jumbo.

Όπως σημειώνει η Daily Mail, η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα και αναφέρει ότι η Porsche φαίνεται να τρέχει πολύ πιο γρήγορα από τα 75 μίλια την ώρα που είναι το όριο ταχύτητας.

«Ο κ. Βακάκης Jr πάντα θεωρούνταν ο μελλοντικός κύριος κληρονόμος της αυτοκρατορίας του πατέρα του που περιλαμβάνει περισσότερα από 80 καταστήματα στον κόσμο, τα 52 από τα οποία στην Ελλάδα», σημειώνει το δημοσίευμα ενώ αναφέρεται και στα ετήσια κέρδη του Jumbo για το 2015 που ανήλθαν στα 666 εκατομμύρια λίρες. Όπως τονίζει κανείς από την οικογένεια του Γιώργου Βακάκη δεν έχει κάνει δήλωσε για το δυστύχημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η είδηση του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής κάνει τον γύρο των ξένων Μέσων τα οποία στέκονται τόσο στο συγκλονιστικό βίντεο της σύγκρουσης όσο και στην ταυτότητα του Γιώργου Βακάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιώργος Βακάκης Daily Mail τροχαίο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ