Survivor: Ο Χούτος θυμήθηκε τα νιάτα του - Χρειάστηκε 6 δευτερόλεπτα για κούρσα σχεδόν 60 μέτρων [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor: Ο Χούτος θυμήθηκε τα νιάτα του - Χρειάστηκε 6 δευτερόλεπτα για κούρσα σχεδόν 60 μέτρων [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Λάμπρος Χούτος κατά τη διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου στο Survivor θυμήθηκε τα νιάτα του και ένα γκολ που είχε βάλει με τη φανέλα του Πανιωνίου απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Ο πρώην διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής δέχθηκε μια ερώτηση από τους συμπαίκτες του στην ομάδα των «Διάσημων» για το πόσο γρήγορος είναι και αν ποτέ τον είχαν χρονομετρήσει στα 100 μέτρα.

Θυμήθηκε τότε ένα γκολ που είχε βάλει απέναντι στον Αστέρα, παίρνοντας την μπάλα κάτω από τη μεσαία γραμμή όπου διένυσε σχεδόν 60 μέτρα σε περίπου 6 δευτερόλεπτα.

Αν και στα σχόλια στο twitter, οι περισσότεροι χρήστες πίστεψαν πως έλεγε ψέματα, τελικά ο Χούτος έλεγε την αλήθεια. Το συγκεκριμένο μάλιστα ήταν το ένα από τα δύο γκολ που είχε σημειώσει.

Αλλωστε αν για κάτι ξεχώριζε πέρα από την εκτελεστική του δεινότητα, αυτή ήταν η ταχύτητά του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λαμπρος χουτος Survivor Πανιώνιος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ