Πάτρα: Το αδιαχώρητο στη ΔΕΗ για πληρωμές και διακανονισμούς [βίντεο] - iefimerida.gr

Πάτρα: Το αδιαχώρητο στη ΔΕΗ για πληρωμές και διακανονισμούς [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεκάδες καταναλωτές της ΔΕΗ, βρίσκονται αυτή την ώρα στο κεντρικό κτήριο επί της Ακτής Δυμαίων προκειμένου είτε να εξοφλήσουν λογαριασμούς της Δημόσιας Επιχείρησης, είτε να καταβάλουν τα ποσά των δόσεων στις οποίες έχουν ενταχθεί.

Έξω από τα ταμεία της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού, η ουρά φτάνει μέχρι τις σκάλες, με τους πολίτες να οπλίζονται με ιδιαίτερη υπομονή, καθώς ο «δρόμος» μέχρι τα γκισέ προβλέπεται αφενός μακρύς αλλά και πολύωρος.

Την ίδια ώρα ασφυκτικά γεμάτος είναι ο διάδρομος έξω από το γραφείο για τους διακανονισμούς οφειλών, από πολίτες που έχουν συρρεύσει από νωρίς το πρωί προκειμένου να ενταχθούν στη ρύθμιση των 36 δόσεων, που λήγει σήμερα.

Η αναμονή και σε αυτή την περίπτωση χρονοβόρα, ενώ δεν λείπουν και οι διαμαρτυρίες που αφορούν στους ρυθμούς που κυλά η διαδικασία ένταξης στη συγκεκριμένη ρύθμιση.

Πάτρα: Το αδιαχώρητο στη ΔΕΗ για πληρωμές και διακανονισμούς [βίντεο] | iefimerida.gr 0

«Έπρεπε να δοθεί παράταση. Προηγήθηκε αργία και ο κόσμος που θέλει να ενταχθεί στις δόσεις είναι πολύς», δήλωσε στο tempo24.gr, καταναλωτής.

Πληροφορίες θέλουν η διαδικασία να γίνεται μετ΄εμποδιών καθώς σύμφωνα με πληροφορίες το σύστημα «πέφτει».

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε καταναλωτές που είχαν ενταχθεί στις 36 δόσεις αλλά στη συνέχεια δεν τήρησαν τη ρύθμιση.

Τους δόθηκε η δυνατότητα επανένταξης στη ρύθμιση των 36 δόσεων για το τρέχον συνολικό ποσό οφειλής τους, το οποίο ρυθμιζόταν στον εναπομείναντα αριθμό δόσεων από τις αρχικές 36.

Η ρύθμιση προβλέπει άμεση καταβολή της πρώτης δόσης.

Πηγή: tempo24.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάτρα ΔΕΗ ουρές διακανονισμοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ